Denizci Haberleri

Denizci Haberleri

Bakan Yardımcısı Ünüvar, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Fethiye ziyareti kapsamında denizcilerin sorunlarını dinledi.

Başkan Adayı Kökten, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kordon boyunda bulunan teknecilerin sorunlarını dinledi. Başkan Adayı Kökten, körfez temizliğinin Fethiye’nin geleceği ve turizm sektörü için büyük önem taşıdığını belirtti.

Aday Adayı Demirel ziyaretlerine devam ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten, DTO’yu Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette denizcilerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

Yelken Kulübü’nde amatör denizcilik eğitimi

Fethiye Yelken Kulübü’nde amatör denizcilik eğitimleri devam ediyor.

Aras,” Yelkencilik Artık Bodrum’un Bir Parçası Haline Geldi”

Her yıl Ekim ayında binlerce denizci ve deniz tutkununu bir araya getiren, bu yıl Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Güllük sokaklarını kortej ve konser coşkusu saracak

Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında 8 Temmuz’da Güllük’te gerçekleştireceği Melike Şahin konseri öncesinde kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Kaymakam Böke Kabotaj Bayramı Etkinliklerine Katıldı

Kaymakam Böke, bu yıl 97.si düzenlenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Güllük Liman Başkanlığı tarafından Güllük'te gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı 

Fethiye’de gerçekleştirilen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı programı kapsamında deniz şehitleri anısına, denize çelenk bırakma töreni yapıldı. 

Fethiye’de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı 

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 97. Yıl dönümü Fethiye’de törenle kutlandı.

Kaymakam Böke’den Kabotaj Bayramı Mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı mesajla kutladı.

Fethiye’de TCSG-911 Botu Ziyarete Açıldı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj  Bayramı etkinlikleri kapsamında Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı bağlısı TCSG-911 botu vatandaşların ziyaretine açıldı.

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı 3 Temmuz'da Kutlanacak

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 97. yıl dönümü tören ve etkinlikleri 1 Temmuz’un Kurban Bayramı’na denk gelmesi dolayısıyla 3 Temmuz pazartesi gününe alındı.

Uluslararası Denizci Kadınlar Günü Kutlu olsun

2021 yılında Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) 18 Mayıs’ı Uluslararası Denizci Kadınlar Günü olarak ilan etti.

Ergün, Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Ergün, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

“Bu Çok Önemli Bir Seçim”

İyi Parti Muğla 5. Sıra Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Adayı Tosun Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun diğer milletvekili adaylarıyla, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Muğla Vekil Adaylarından Bodrum Çıkarması

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

Denizcilerin Sorunları Ele Alındı

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberinde İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer ile birlikte Bodrum ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. 

BAŞKAN ADAYI SOMYÜREK, “SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” 

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, denizcilik sektörünün tüm sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi. 

SOMYÜREK, "DENİZCİLİK EĞİTİMLERİ GELİŞTİRİLMELİ"

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, denizcilik eğitimi üzerine projeler geliştireceklerini belirtti.

SOMYÜREK BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi olağan genel kurulu, 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Bu kongre öncesinde 20 yıldır denizcilik sektörünün içerisinde yer alan Ali Somyürek başkan adaylığını açıkladı. 

VİRA BİSMİLLAH DİYEREK ADAY OLDU

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi başkanlığı için Fethiye’nin denizcilerinden Ali Somyürek’de aday olduğunu sosyal medya hesabından ‘’Vira Bismillah’’ diyerek açıkladı

DELİKLİ BURUN’DA DEV AKYA 

Av sezonunun açılmasıyla denizciler bayram etti. Delikli burun mevkiinde balıkçının yakaladığı 26 kilo akya görenleri şok etti. 

Kabotaj bayramı coşkuyla kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de düzenlenen değişik etkinlik ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı.

DENİZE ÇELENK BIRAKTILAR

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeni ile Fethiye’de düzenlenen etkinlikler kapsamında Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve protokol üyeleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile deniz şehitlerimiz için denize çelenk bıraktılar.

12 ADALAR TEKNE KOOPERATİFİ’NDEN ENGELLİLERE TEKNE GEZİSİ

Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde eğitim gören 48 engelli birey 12 Adalar Kooperatif Başkanı Güven Altuğ’un girişimleri ile tekne gezisine çıkarıldı.

KABOTAJ BAYRAMI FETHİYE’DE KUTLANDI

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeni ile Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

Karaca’dan Kabotaj Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.