Derece Haberleri

Derece Haberleri

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Sıcaklıklar arttı! Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

15 Nisan 2024 Pazartesi günü Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Fethiye'ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. 'Fethiye'de hava nasıl?' sorusu haberimizde…

Bugün Fethiye’de hava nasıl olacak, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Sosyal Tesisin Kapılarını Açmadılar Vatandaşları Soğukta Bıraktılar

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Fethiye’de Atkı, Bere Dönemi Başladı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıcaklıklar, birden bire 10 derece düşerek gün içinde 8 derecede seyir ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü Fethiye’de soğuk hava etkisini gösterirken Fethiyeli vatandaşlar atkı ve bere takmaya başladı.

Europe Smile Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

DCI Dental Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile DCI Dental Center arasında imzalanan protokole kapsamında FTSO üyeleri indirimli hizmet alacak.

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Englısh Tıme’dan MUTSO Üyelerine İndirim

English Time Dil Okulları,  MUTSO ile imzalanan indirim protokolü kapsamında Oda üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 45’e varan indirim imkanı sunuyor.

Başkan Akdenizli: “Vatandaşlarımızın Mağduriyetini Gidereceğiz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Yaka ve Bağlıağaç Mahallelerinde yaşanan sel felaketi bölgesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Okulları Tebrik Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Daha Temiz Deniz, Daha Temiz Türkiye Var mısın?” yarışmasında derece giren Karadere Anaokulu, Karaköy İlkokulu ve Karaköy Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Yaz sezonu devam ediyor

Fethiye'de Kasım ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklıkları 28 dereceleri gösteriyor. Sıcak havayı fırsat bilen turistler,  Çalış Plajı'nda denize girerek sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Fethiye'de yazdan kalma günler yaşanıyor

Fethiye’de Ekim ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklıkları 33-34 dereceleri gösteriyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen turistler,  Çalış Plajı’nda denize girerek sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Fethiye’de Ekim ayında Temmuz sıcaklığı yaşanıyor

Fethiye’de Ekim aylarının sonuna gelinmesine rağmen Temmuz ayından kalma sıcak havalar yaşanıyor. Fethiye’de hava sıcaklığının 34 derecelere kadar yükselmesi bekleniliyor. 

English Focus’tan MUTSO üyelerine yüzde 40 indirim

MUTSO ile English Focus Yabancı Dil Kursu arasında imzalanan protokol kapsamında MUTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 40 indirim.

Başkan Gürün; “Güçlü mali yapısıyla Büyükşehir Belediyemiz ilk sıralarda”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu Fitch Ratings’den yedinci kez en yüksek seviye olan AAA notu aldı.

Fethiye Sporfest, Likya Granfondo Bisiklet Yarışı Yapıldı 

Fethiye’de Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 4. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışları tamamlandı. Dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Fethiye’de Sıcaklıklar Düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Fethiye’de hava, hafta içi ortalama 28 derecelere gerileyecek.

Fethiye’de sıcak hava devam ediyor

Tatil cenneti Fethiye’de Eylül ayının ilk haftasında termometreler 32 dereceyi gösterirken hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde seyretmeye devam ediyor.

Sıcak hava dalgası Fethiye’yi de vuracak

Yaz başından beri peş peşe gelen sıcak hava dalgalarına bir yenisi daha eklenecek. Fethiye’de olduğu gibi yurt genelinde de sıcaklıklar yeniden yükselecek ve mevsim normallerinin 10 derece üstüne çıkacak. 

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Rekor sıcaklık bekleniyor!

Bugün mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın. Muğla’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün daha da artarak mevsim normallerinin 7 ila 9 derece üzerine çıkacak.

Bir Yanda ‘Aşırı Sıcaklar’ Diğer Yanda Dolu Yağışı

Son değerlendirmelere göre; halen mevsim normallerinin 5-10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Muğla’da etkisini artırması beklenirken o şehirde dolu yağışı şaşkınlık yarattı.

Derece alan öğrenciyi yok saydılar!

Bir öğrenci velisi kızının yaptığı derecenin yok sayılması üzerine “Şikâyetim Var Fethiye” grubundan ateş püskürdü.

Fethiye 45 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 40-45 derece dolayında seyredeceği belirtildi.

Fethiye 40 Dereceyi Görecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre Fethiye, Cumartesi günü rekor seviyeyle 40 dereceyi görecek.