Domuz Haberleri

Domuz Haberleri

Uzmanlar Uyarıyor Beslemeyin! 

Fethiye’de, cadde ve sokaklara yiyecek bulmak için sürüler halinde inen yaban domuzlarının sayısı her geçen gün artıyor.  

DOMUZLAR ŞEHİR HAYATINI SEVDİ

Taşkaya Mahallesi’nde bir grup domuz sürücü yemek yerken bir takipçimizin kamerasına yakalandı.

YANGIN EKİPLERİ YAVRU DOMUZUN HAYATINI KURTARDI

Marmaris’te devam eden yangında yanan ağaçların yanı sıra yaban hayvanları da büyük zarar görüyor. Yangınla mücadele eden ekipler yangından etkilenen yaban hayvanlarına da yardımcı oluyorlar. Son olarak yangın söndürme çalışmaları sırasında yaban domuzu yavrusu ile karşılaşan ekipler yavru domuza ilk müdahaleyi yaparak yangın dışında bir alana salıverdiler.

YANGIN EKİPLERİ YAVRU DOMUZUN HAYATINI KURTARDI

Marmaris’te devam eden yangında yanan ağaçların yanı sıra yaban hayvanları da büyük zarar görüyor. Yangınla mücadele eden ekipler yangından etkilenen yaban hayvanlarına da yardımcı oluyorlar. Son olarak yangın söndürme çalışmaları sırasında yaban domuzu yavrusu ile karşılaşan ekipler yavru domuza ilk müdahaleyi yaparak yangın dışında bir alana salıverdiler.

DOMUZLAR ŞEHRE İNDİ

Havaların ısınmasından sonra domuzlar şehre inerek yiyecek yemek aramaya başladılar.

Fethiye’de domuzlar yine şehre indi

Fethiye’de yiyecek arayan domuzlar, yine şehre indi. Çevredeki dağlardan yiyecek bulamayan yaban domuzları, aç kalınca çöp konteynırlarına saldırdı. Vatandaşlar, domuzları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Yaban domuzlarının 2’si sağ 1’i ölü olarak kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde bir kuyuya düşen yaban domuzlarının 2’si sağ 1’i ölü olarak kurtarıldı.

Domuz Yavrusunu İtfaiye Kurtardı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir çukura düşen domuz yavrusunu itfaiye kurtardı.Ekipler kurtardıkları minik yavruyu doğaya bırakınca yavru domuz arkasına bile bakmadan ormanlık alana koştu.

Şehre inen yaban domuzları için çalışma başlatıldı

Bodrum Belediyesi artan sıcaklar nedeniyle yaban hayatı, tam kapanma dönemi dolayısıyla da sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını arttırdı.

Yiyecek arayan domuzlar, şehre indi

Fethiye’de yiyecek arayan domuzlar, şehre indi. Çevredeki dağda yiyecek bulamayan yaban domuzları, aç kalınca çöp konteynırlarına saldırdı. Vatandaşlar, domuzları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Vicdansızlığın Bu Kadarı Pes Dedirtti!

Bodrum’da tel kapana tuzak kurularak yakalanan domuzu ölüme terk ettiler. Belediye ekipleri domuzu kurtarmak için seferber oldu. Yalıkavak Mahallesinde bir vatandaş tarafından domuzlar bahçesine girmesin diye kurduğu tuzak bu kadarına da pes dedirtti.

Bodrum’da Şehre İnen Domuz Ailesi İlgi Odağı Oldu

Bodrum’da şehre inen domuzlar vatandaşların büyük ilgisini çekti. Cadde üzerinde yiyecek ve su arayan domuz ailesi, ilgi odağı oldu.

Marmaris’te Domuzlar Sahile İndi, Yiyecek Aradı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 1 Haziran tarihinde açılması planlanan plajlarda ve sahil bandına inen domuz sürüleri yiyecek aradı.

Domuzlar Kedilerin Mamalarına Göz Dikti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, aç kaldıkları için şehir merkezine inen yaban domuzu sürüleri, soaklara kediler için bırakılan mamaları yedi.

Yaban Domuzlarına Beslemeli Önlem

Marmaris Belediyesi ekipleri, yiyecek bulmakta zorlanan yaban domuzlarının şehir merkezine inmesi nedeniyle ormanlık alana yiyecek bırakmaya başladı.

Bodrum'a Sessizlik Çökünce Yaban Domuzları Şehre İndi

Korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle Bodrum'da cadde ve sokakların boş kalmasını fırsat bilen yaban domuzları şehre inmeye başladı. Bodrum sokaklarına inene yaban domuzları vatandaşları korkutmaya başladı.

Ünlü Turizm Beldesinde Domuzlar Caddelerde Geziyor

Türkiye’nin dünyaca ünlü tatil beldesi Marmaris Armutalan Mahallesinin sokak ve caddelerinde turistler yerine domuzlar geziyor.

Domuzlar Gündüz Vakti Sokağa İnmeye Başladı

Korona virüs nedeniyle Bodrum’da insanlar dışarı çıkmayınca, domuzlar gündüz vakti sokağa indi.

Yaban Domuzu Avı Sona Erdi

Merkez Av Komisyonu Kararlarına göre 2019 - 2020 av döneminde yaban domuzu avcılığı sona erdi.

Yaban Domuzları İçin Yemlikler Yerleştiriliyor

Bodrum'da, yaban domuzları için Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından doğaya yemlikler yerleştirilip içerisine pazar atıkları koyuluyor.

Muğla'da Domuz Eti Kullanan Firmalar Açıklandı

Tarım ve Orman Bakanlığı, uzun süredir yürüttüğü laboratuvar çalışmalarının neticesinde hileli gıdalar listesini geçtiğimiz yılın sonlarında açıklamıştı.