Duyuru Haberleri

Duyuru Haberleri

Saatcı: Bunun Adı Yapay Zeka Değil Yapay Aşağılıktır

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan yapay zeka ürünü ses kayıtları ile ilgili açıklama yaptı. Hukukçu kurmaylarının konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Saatcı, “Bunun adı yapay zeka değil, yapay alçaklıktır. Buna tevessül edenleri lanetliyorum.” dedi.

Motorine Zam Yolda!

Akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren zam yapılacağı duyuruldu.

Milas Ve Menteşe’de Art Arda Deprem Oldu

AFAD tarafından Muğla’nın Milas ilçesinde 2.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyuruldu. Milas’ın ardından Menteşe’de 1.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Fly Kıbrıs Hava Yolları’ndan Dalaman seferi

Fly Kıbrıs Havayolları, Air Anka'dan kiraladığı Airbus A330 tipi uçaklarla Ercan Havalimanı operasyonlarına başladı. Nisan 2023'te ilk uçuşunu yapan, Kuzey Kıbrıs merkezli tarifeli uçuşlar düzenleyen ve 2024 yılı içerisinde de uçuş noktalarına Dalaman’ı da ekleyeceği duyuruldu.

Emekliye çift maaş müjdesi!

SSK Bağkur emeklisine müjde son dakika duyuruldu! Emekliler için Ekim ayı, uzun bir bekleyişin sonunda nihayet geldi.

Menteşe'de Gençler İşte Basın Duyurusu

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali iş birliği kapsamında geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı’nın “İstihdam, Eğitim, Sosyal Politikalar” bileşeni altında Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) uygulanmaktadır.

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

FETOB’dan Kongre Duyurusu

Fethiye Otelciler Birliği Derneği (FETOB) Olağanüstü Kongre gerçekleştirecek. Başkanlığını Bülent Uysal’ın yaptığı Fethiye Otelciler Birliği Derneği olağanüstü genel kurulu 5 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Ölüdeniz Orka Sunlife Hotel’de gerçekleştirecek.

Fırıncı Esnaflarından Kamuoyuna Duyuru

Fethiye’de hizmet sunan fırıncı esnafları, ekmeğe gelen zam dolayısıyla ortak bir basın açıklaması yaptılar.

LGS Sonuçları Açıklandı

Türkiye'nin dört bir yanında 4 Haziran tarihinden düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili resmi açıklama geldi ve sonuçların açıklandığı duyuruldu.

'Entrecomp ın Actıon Etwınnıng' Proje Duyuruldu

Romanya, Sırbistan ve Hırvatistan'daki meslek liseleri ile ortak yürütülen "EntreComp In Action" eTwinning projesine başlandı.

“2023” 1 Mayıs’ı Yeni Bir Başlangıçtır

Muğla Menteşe’de düzenlenecek olan 1 Mayıs İşçi Bayramı mitingi ile ilgili Fethiye’de duyuru amaçlı basın açıklaması yapıldı.

YÖK: BAHAR DÖNEMİNİN AÇILIŞI İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR ERTELENDİ

Yüksek Öğretim Kurumu, bahar döneminin açılışı ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini duyurdu.

AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE‘DEN YENİ ÖDEME KANALI

Ege Bölgesi elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla dijital kredi platformu Kredim ile iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında; tüm abone gruplarına ait elektrik faturalarının, bir ay faizsiz erteleme fırsatının yanı sıra, dokuz aya varan özel faiz oranlı taksit seçenekleriyle ödenebileceği duyuruldu. 

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI’NDA YENİDEN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak'ın vekâleten atandığı duyurusunun ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine Yusuf İzzet Karaman'ın atandığı bildirildi.

CHP’Lİ ERBAY, SUÇ DUYURULARINI ADALET BAKANI’NA SORDU

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adalet Bakanlığı bütçesi görüşmeleri sırasında, Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarında görevi ihmal suçunun oluşup oluşmadığı ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılıklarına yapılan suç duyurularının işleme konulmamasını gündeme getirdi.

GAFFAR OKKAN CADDESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde, Fethiye Belediyesi tarafından elektrik hattının yer altına alma çalışmaları kapsamında belirli bölgelerde yolların trafiğe kapatılacağı duyurulmuştu. Gaffar Okkan Caddesinde elektrik hattının yer altına alma çalışmaları devam ediyor.

FETHİYE BELEDİYESİNDEN UYARI!

Fethiye Belediyesi tarafından elektrik hattının yer altına alma çalışmaları kapsamında belirli bölgelerde yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

YAĞLI GÜREŞ ETKİNLİĞİNİN 22 NİSAN 2023’TE YAPILACAĞI DUYURULDU

Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında Fethiye Belediyesi Yağlı Güreş etkinliğine hazırlanıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca organizasyonun 22 Nisan 2023’te yapılacağını duyurdu.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞINDAN DUYURU, BAĞ BOZUMU FESTİVALİ İPTAL

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığının katkılarıyla üçüncüsü düzenlenecek olan bağ bozumu festivali Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra müessesinde yaşanan maden ocağı patlaması nedeni ile Fethiye Kaymakamlığı tarafından iptal edildi.

ZAM ÜSTÜNE ZAM

5 Ekim Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin grubuna zam uygulanmıştı. Alınan bilgiler doğrultusunda 6 Ekim Perşembe gününden itibaren bir zam daha geleceği duyuruldu.

16 EKİM'DE MEYDANLARDAYIZ

16 Ekim 2022 tarihinde, Ankara'da tüm eczacılar ve çalışanları ile birlikte ‘’Büyük Eczacı Mitingindeyiz’’ sloganıyla duyuru yapıldı.

2/B TAŞINMAZLARIN SATIŞI İÇİN SON BAŞVURU!

Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 2/B taşınmazların satışı için son başvuru 31 Aralık 2022 olduğu duyuruldu.

ZAFER PARTİSİNDEN, TAŞKESENLİOĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Sermaye Piyasası Kurulu başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun sermaye artırımı yapmak isteyen firmalardan rüşvet aldığı iddiası sonrası Zafer Partisi Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

YKS tercih sonuçları üniversite sınavına giren adayların gündeminde bulunuyor. YKS tercih sürecinin bitmesiyle beraber YKS tercih sonuçları beklenmeye başlanmıştı. Üniversite tercih sonuçları ÖSYM'nin sitesinden duyuruldu.

BALON BALIĞI AVLAYANLARA KUYRUK BAŞINA ÖDENEN ÜCRET 5 LİRADAN 12,5 LİRAYA ÇIKTI!

Balon balığı avcılığını teşvik için adet başına verilen ücret zamlandı. Balon balığının en zararlı türü olan 'lagocephalus sceleratus'un kuyruğu ya da bütününü getirene, sayı başına 12,5 lira ödenecek.

ESNAF HASTANESİNDEN DEV ANLAŞMASI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 2022-2023 sezonunda Fethiyespor ile sponsorluk anlaşması yaptığını yayınladıkları basın duyurusuyla duyurdu. Sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir diyen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak Fethiyespor’la 2022-2023 sezonundan itibaren başlayacak olan sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyarız. Bu anlaşma sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader/ ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir” ifadelerine yer verdiler.

Görevde ihmali olanlara ödül gibi karar 

Muğla’da geçtiğimiz yaz aylarında çıkan ve günlerce söndürülemeyen orman yangınlarında ihmali olan yetkililer hakkında yapılan suç duyurusuna savcılık takipsizlik kararı verdi. 

Bodrumspor voleybol şubesi kuruluşu basın toplantıyla duyuruldu

Bodrum Belediyesi’nin katkıları ile Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı kuruldu.

RATEM’den Yerel Televizyonlar İçin Türk Lirasına Davet

Döviz kurlarında gerçekleşen olağandışı artış sonrası bir açıklama yapan Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği Başkanı M. Aydın Şerbetçioğlu, Varlık Fonu bünyesindeki TÜRKSAT tarafından uydu kiralarında yapılan kur farkı artışının yerel medya kuruluşlarını ciddi zora soktuğunu dile getirerek, frekans kiralarındaki afaki artış kararından vazgeçilmesi, dolar üzerinden alınan ücretin Türk lirasına çevrilerek düşürmesi talebinde bulundu.