Eğlence Dorukta Haberleri

Eğlence Dorukta Haberleri

YERLİ VE YABANCI TURİSTLER BELCEKIZ PLAJINDA EĞLENCE DORUKTA

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında düzenlenen konsere yerli ve yabancı turistleri ilgisi yoğun oldu. 

Babadağ'da Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen konseri

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yaptığı 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sahne aldı.

ÇAKAL&RECKOL BABADAĞ’I COŞTURDU

'Eğlence Dorukta' etkinliği kapsamında 12 Temmuz Cuma günü, son zamanların gözde sanatçıları Çakal ve Reckol sahne aldı. Ünlü rapçiler 1200 metre de kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

BABADAĞ’DA MANGA RÜZGARI ESTİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Manga sahne aldı.

BABADAĞ’DA KORAY AVCI COŞKUSU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Koray Avcı sahne aldı. Konseri kimse terk edemez diyen Koray Avcı, “Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz” şeklinde konuştu.

GENÇLİK ZİRVEDE, EĞLENCE DORUKTA ZİRVEDE, EMİR CAN İĞREK COŞKUSU YAŞANDI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Emir Can İğrek sahne aldı. Gençler Emir Can İğrek dinlemek için Babadağ’a akın etti.

ZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Haluk Levent konserine yoğun katılım oldu. Haluk Levent konserini Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Haluk Levent sevenleri ile birlikte izledi.

MELEK MOSSO BABADAĞ’DA, EĞLENCE DORUKTA

Melek Mosso Babadağ 1200 metrede sahne aldı. Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Melek Mosso konserine katılım yoğun oldu.

BABADAĞ’DA HAKAN ALTUN RÜZGARI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine yoğun katılım oldu. Hakan Altun birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

ZİRVEDE CAZ KONSERİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio sahnesinde en güzel şarkılarına yer verdiler.

SERDAR ORTAÇ BABADAĞ’I SALLADI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Serdar Ortaç sahne aldı. Ortaç konser boyunca dinlemeye gelenlere coşkulu anlar yaşattı.

KIRAN, “TANITIMDA BİR TAŞLA, BİR KAÇ KUŞ VURDUK”

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliği ve etkinliğin Fethiye olabilecek katkılarını FRT TV mikrofonlarına anlatan Kırtur Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kıran, “Çok kuvvetli geri dönüşler alıyoruz. Öncelikle Fethiye’nin Türkiye’de tanına bilirliğini öne çıkardık. Aslında Fethiye Türkiye’nin her tarafından bilinen bir yer ama biraz uzaklaşmışız reklam eksikliği var. Biz şimdi kendimizi tanıtmak için böyle bir şeye başvuruyorsak dolayısıyla bir taşla birkaç kuş vurmuş olduk desek de öncelikle Fethiye’nin tanına bilirliği olmuş oldu” dedi.

BABADAĞ’DA VOLKAN KONAK RÜZGARI ESTİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç, dördüncü gününde Afara Uğur Arslan ve beşinci gününde ise Volkan Konak sahne aldı. Volkan Konak konserine yoğun bir katılım oldu.

AFARA UĞUR ARSLAN 1200 METREDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç ve dördüncü gününde ise Afara Uğur Arslan sahne aldı. Babadağ teleferik tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ölüdeniz’den 1200 metre yükseklikte sevenleri ile buluşan Afara Uğur Arslan unutulmaz sahnesi ile sevenlerini hayran bıraktı.