Emrah Çay Haberleri

Emrah Çay Haberleri

Çay, “Kemal Sunal Filmleri Gerçek Oldu”

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay hayat pahalılığıyla alakalı yazılı açıklamada bulunarak  şçşnde bulunduğumuz ekonomik koşulları Kemal Sunal filmleri benzetmesi yaparak eleştirdi. 

Çay, “Hiçbir zaman gençlik kolları başkanı olmamıştır”

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, DEVA Partisi Fethiye Gençlik Kolları eski başkanı İsa Özdemir’in AK Parti’ye üye olduğu haberleri ile ilgili açıklama yaptı. 

DEVA PARTİSİ’NİN “ADAY ADAYLARI” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı’nda 10 isim, parti binasında düzenlenen toplantı öncesinde aday adaylığı başvurusunda bulundu. İl Başkanı Emrah Çay, “Biz DEVA Partisi olarak damla damla büyüyerek kocaman bir aile olduk. Aday adaylığı için ciddi taleplerin olduğunu gördük. Bu da partimize ve genel başkanımıza duyulan güvenin bir göstergesidir” dedi

DEVA AİLESİ ÇİFTLİK PAZARINDA

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay ve diğer ilçe başkanlarının katılımıyla çiftlik pazarı ziyareti gerçekleştirildi.

DEVA PARTİSİNDEN, BAŞKAN ÇIRALI’YA ZİYARET

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Fethiye’ye geldi. Ziyarete Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu beraberinde Deva Partisi İl Başkanı Emrah Çay, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve partililer katıldı.

BAŞKANLARDAN PAZAR ESNAFINA ZİYARET

Deva Partisi Fethiye Cuma günleri kurulan üretici pazarı esnafını ziyaret etti. Ziyarete Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay beraberinde Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit katıldı.

DEVA PARTİSİ MUĞLA İL VE İLÇE TEŞKİLATI DALAMAN’DA ÇARŞI PAZAR VATANDAŞLA BULUŞTU

Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan’a ziyarete gelen DEVA Parti Muğla İl ve İlçe Teşkilatı bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

DEVA PARTİSİ İLE MUĞLA’DA MERKEZ SİYASETİN ADRESİ BELLİ OLDU BAŞKAN ÇAY, “BİN BİLSEK TE, BİR BİLENE DANIŞIYORUZ”

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay basına yaptığı açıklamada; Muğla İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte Denizli ve Uşak’ta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ziyaretlerine katıldık. Vatandaşlarımız Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve Uşak’ta DEVA Partisine büyük bir ilgi gösterdi. 3.üncü Yozgat mitingimizde bunun canlı örneği oldu dedi.

BAŞKAN ÇAY, "MİLLETLE SİYASET BÖYLE Mİ OLUR?"

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'ye sordu. Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, "Millet ile siyaset böylemi olur?"

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı. Yeni göreve gelen DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay tarafından yapılan açıklamada “Muğla’da Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen arkadaşımız ve yanındakiler, yönetimdeki performans yetersizliğinden dolayı görev değişikliği yapıldı” dedi.