Eray Çiçek Haberleri

Eray Çiçek Haberleri

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, “SAYIN GÜRÜN HEMŞERİLERİMİZDEN ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ile birlikte, yılan hikayesine dönen Muğla Bölge Müzesi’nin önünde açıklama yaptı.

Milletvekili Gökcan’dan Muğlaspor’a ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Milletvekili Gökcan, her konuda yeşil beyazlı kulübün destekçisi olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı’ndan ‘Kırsal ve Kentsel Mahalle’ tepkisi

Menteşe Belediyesi’nin Mayıs Ayı Belediye Meclis toplantısında oy çokluğuyla kabul edilen Kırsal Mahalle Ve Kırsal Yerleşik Alan Belirleme Çalışması, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP menteşe ilçe başkanlıkları tarafından tepkiyle karşılandı. Yapılan çalışmaya tüm mahalle muhtarlarının şiddetli bir şekilde karşı olduğunu, konuyla ilgili imza topladıklarını aktaran AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, “Sayın belediye başkanımıza bu kadar önemli bir konuda neden vatandaşlara danışmadığını sorduk. Birlikte yönetmekten anladığınız sadece düğüne ve cenazeye gitmekse bu birlikte yönetmek olmuyor.” dedi.

Çiçek, CHP Belediyesi vatandaştan haraç kesmektedir

Muğla'da tekrar uygulamaya konulan yol üstü ücretli otoparklara tepkiler çığ gibi büyüyor. Uygulamaya son tepki AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek’ten geldi.

Gökcan, Düğerek ve Ortaköy'ü doğalgaza kavuşturuyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu ve Düğerek Mahalle Muhtarı Mehmet Ortayol ile birlikte doğalgaz temel atma törenine katıldı.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek çiçek seralarında çalışan kadınları ziyaret etti

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ilçe teşkilatının kadın üyeleriyle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beyobası Tarımsal Kalkınma Kooperatifine bağlı çiçek seralarında çalışan emekçi kadınları ziyaret etti.

“Menteşe’nin Su Krizinin Müsebbibi Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’dir”

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Covid 19 salgını nedeni ile internet üzerinden online olarak bir basın açıklaması düzenledi. Çiçek “Menteşemizin karşı karşıya kaldığı bu krizin müsebbibi "Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’dir” dedi.

Başkan Çiçek’ten ‘Akyol Pazar Yeri’ Açıklaması

FERDİ YAVUZ- Menteşe’de Pazar günleri Akyol Mahallesi'nde kurulan semt pazarını, Muslihittin Mahallesi'ndeki Sosyo-kültürel Alana kalıcı olarak taşınmasına vatandaşlar geçtiğimiz gün tepki göstermişti. Pazarın tekrar Akyol’a gelmesine AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek’te müdahil oldu.

Gümüş’ten, AK Parti İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Muğla İli Muhtarlar Derneği, Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek’i ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanlığı'ndan Ak Parti' ye Ziyaret

MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu ve yönetimi, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek’e iade-i ziyarette bulundu. 

Orhan Çakır'ın Ailesine Taziye Ziyareti

FERDİ YAVUZ- Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Orhan Çakır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe’den, MHP İlçe’ye Ziyaret

FERDİ YAVUZ- AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 

Akbük Koyu MUÇEV’e Verildi

FERDİ YAVUZ- AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, yaptığı açıklamayla Akbük Koyu’nda bulunan günübirlik tesislerinin işletim hakkının, MUÇEV’e devredilmesinde sona yaklaşıldığını duyurdu.

AK Parti Muğla’dan, Bakan Soylu’ya Ziyaret

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekilleri ile Belediye Başkanları ve AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettiler.

Sendika Başkanlarından, AK Parti Menteşe’ye Ziyaret

FERDİ YAVUZ- Menteşe'de bulunan sendika başkan ve temsilcileri, AK Parti İlçe Başkanı Eray Çiçek’e, yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Muğla’da İlçe Başkanları Atandı

FERDİ YAVUZ- AK Parti Datça ilçe Başkanlığı görevine  Fatih Keleş, Fethiye İlçe Başkanlığı görevine Turgay Öztürk, Menteşe ilçe Başkanlığı görevine Eray Çiçek, Köyceğiz ilçe Başkanlığı görevine  Mehmet İlhan  atandı.

Eray Çiçek’ten İlk Açıklama

 FERDİ YAVUZ- Ak Parti Menteşe İlçe Başkan Adayı Eray Çiçek bir açıklama yaptı.