Fethiye Gastronomi Kültür Ve Dostluk Festivali Haberleri

Fethiye Gastronomi Kültür Ve Dostluk Festivali Haberleri

Maria Ekmekçioğlu: “Fethiye gastronomi kültür ve dostluk festivali müthiş geçiyor”

Fethiye Belediyesinin düzenlediği Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivalinde gastronomi uzmanı Maria Ekmekçioğlu festival hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kültür, dostluk ve lezzet için çok önemli bir festival dedi.

Dededen Toruna Lezzet Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivalinde

Fethiye’de bu yıl ikinci düzenlenen Festivale İngilizce Öğretmeni Muzaffer Çetin dedesinin adını verdikleri Zeytinyağları ile katıldı. 21 yıllık öğretmenliği bırakıp Mendos Dağı’nda elde ettikleri zeytinyağlarını festivalde alıcılarla buluşturdu.

Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali 2'nci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye'nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda renkli görüntülerle başladı.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başlıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye’nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, 22-23 Eylül tarihlerinde, saat 17.00 – 22.00 saatleri arasında  Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.