Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu Haberleri

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu Haberleri

EGE SEN-DER’den Müdür Dadaşoğlu’na ziyaret

EGE SEN Sanat Derneği Başkanı Selin Köktener ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Köktener, dernek faaliyetleri ile ilgili Müdür Dadaşoğlu’na bilgi verdi.

Ertaş Fethiye Stadyumu'nda İncelemelerde Bulundu

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Fethiyespor yetkilileri, Fethiye Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. 

Karaçulha Gönüllüleri’nden Fethiye İlçe Emniyet Müdürü’ne Ziyaret

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Bayram Ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Burak Akpınar ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Kurban Bayramı sebebiyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler. 

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179.Kuruluş Yıldönümü kutlandı

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Başkan Adayı Kulaç’tan Müdür Dadşoğlu’na Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kaymakam Ertaş kermes açılışına katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nun ihtiyaçları için düzenlenen yardım kermesinin açılışına katıldı.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu' ndan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı öncesi emeklerinden dolayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Denizlispor Taraftarlarından Müdür Dadaşoğlu’na Teşekkür

Dün oynanan Fethiyespor – Denizlispor müsabakası için Denizli’den Fethiye’ye gelen Denizlispor taraftarları, güzel karşılaşama için Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür ettiler.

Kaymakam Karaman, “Bugün rahat yaşıyorsak, aziz şehitlerimiz sayesindedir”

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Hallaç ve Taşyaka mezarlıklarına anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyarette Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek eşlik etti.

FTSO yönetimi, Polis Haftası’nı kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 178'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz nezdinde, ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis eden, hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanı ve milleti için şehadete yürüyen şehit polislerimizi ise rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

Kreş öğrencilerinden Dadaşoğlu’na ziyaret

Polis Haftası kutlamaları kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na Gelişim Kreşi tarafından ziyaret düzenlendi.

Emniyet Müdürü'nden Nacit Çatal’a plaket

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, başarılı iş insanı Nacit Çatal’a Emniyet teşkilatına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Fethiyeli iş insanı Çatal, Emniyet Müdürü Dadaşoğlu’na teşekkür etti.

KARAÇULHA ÇİFTÇİ BİRLİĞİNDEN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET 

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar beraberinde Hasan Tuna Arslanoğlu, Bayram Koç ve Özer Çakal ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

KAYMAKAM KARAMAN, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman beraberinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Menteşe Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu.

BİR DİZİ ANLAMLI ZİYARET

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğba Baki, Hayırsever Esnaflardan Bekir Kaya, Fethiye Huzurevi, Sevgi Evleri, Fethiye Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve 2 ayrı evi ziyaret etti.

BOKSÖR ALCU, MÜDÜR DADAŞOĞLU'NU ZİYARET ETTİ 

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, yüzde 40 engelli Alperen Şeyda’ya doğum günü hediyesi motosiklet taktim etti.

BAŞKAN KULAÇ’TAN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

BAŞKAN KULAÇ’TAN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

İYİ PARTİDEN, EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yönetimi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne Atanan Kayhan Dadaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bundu.