Fethiye Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğini Haberleri

Fethiye Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğini Haberleri

Başkan Adayı Saniye Kulaç’tan Anlamlı Ziyaret

DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç; ekibi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Aday adayı Çaylı, “Gaziler Derneği İle İç İçe Çalışma Göstereceğiz”

Sürekli halkın içinde olan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaret

Kurban Bayramı nedeniyle ziyaretlerde bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Alim Karaca’nın ziyaretine muhtarlarda eşlik ettiler.

İŞ İNSANI İDER’DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK

İş İnsanı Etem İder, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne çeşitli yardımlarda bulundu.

GAZİLER DERNEĞİNE BAYRAM ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ramazan Bayramı sebebiyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

Gaziler Derneğinden Başsavcı’ya Ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Başsavcı Ünal Bingül’ü ziyaret etti.

Milletvekili Gökcan’dan Gaziler Derneği’ne ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Kaymakam Fırat, “Gazilerimizde ayaklı vatan aşkı, canlı bir şekilde görünüyor”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaymakam Adayı Hilal Kızılkaya ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

İyi Parti’den Gaziler Derneğine ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. İyi Parti heyeti son olarak Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.