Gazi Haberleri

Gazi Haberleri

4.1 büyüklüğünde korkutan deprem!

Malatya Battalgazi'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İstedi, Başkan Akdenizli Gerçekleştirdi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Azalar ile birlik beraberlik kahvaltısı

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

THK Yıl Dönümünde Çelenk Programı

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Fethiyespor, Kastamonuspor’a Konuk Oluyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Başkan Adayı Saniye Kulaç’tan Anlamlı Ziyaret

DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç; ekibi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Bodrum FK Son Dakika Golüyle Elendi

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur maçında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, 1’inci Lig temsilcilerinden Bodrum FK ile karşılaştı. Gaziantep FK 90+5’inci dakikada Djilobodji’nin golü ile kazanarak bir üst tura yükseldi.

"BU İLDE GÖREV YAPMAK BÜYÜK ŞANS"

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Başkan Gürün’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir kutlama mesajı yayımladı.

Salon Hokeyi Süper Ligi'nde Şampiyon Muğla takımı Kaltun Madran Su Ege Yıldızları SK oldu

7-8 Ocak 2024 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi finalinde Gaziantep Polisgücü'nü 2-1 mağlup eden Muğla’nın Kızları Kaltun Madran Su Ege Yıldızları şampiyonluğa ulaştı.

Gaziantepli Tatlı Ustası Koç, “Baklava Konusunda Fethiye’de 1 Numarayız”

Gaziantep'in geleneksel lezzetleri arasında özel bir yere sahip olan baklava, asırlardır sofralarda şenleniyor. Mesleğe çocukluk yıllarında başlayan Gaziantepli Adem Aydın, 4 yıl önce Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı Zincirlikavak Mevkii No:40’ta Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nı açtı ve kendine has lezzeti müşterilere sunuyor.

Aday Adayı Demirel ziyaretlerine devam ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten düzenlenen kermes etkinliğine katıldı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen kermes etkinliğine katıldı.

Fethiye Gazi Ortaokulu Kermeste Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Fethiye Gazi Ortaokulu’nda okul aile birliği tarafından okul bahçesinde kermes etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe okul öğrencileri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Gülleri'den olaylı maç değerlendirmesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde 3 puan aldı.

Vekil Otgöz'den öğretmenler günü mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, "Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Benim asıl anlatılacak yanım öğretmenliğimdir.” sözünden hareketle gelecek nesillere ışık tutan, fedakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

9 Bin Metre Sıcak Asfalt Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da başlattığı yol çalışmaları kapsamında Akyarlar, Atatürk Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarında 9 bin 300 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. 

Seydikemer'de Atatürk, Vefatının 85’inci Yılında Anıldı

Seydikemer’de, Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Harbi’nin Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle yâd edildi.

Beşkaza Meydanında Atatürk’ü Anma ve Çelenk Töreni Gerçekleşti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla, tören düzenlendi.

Milletvekilli Otgöz'den 10 Kasım Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akdenizli'den 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vefatının 85. Yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.

Karaca'dan 10 Kasım Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 85. yıldönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Gaziler Derneği’nden ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye makamında ziyarette bulundular.

Kıbrıs Gazisi Ünal, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun"

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı emekli astsubay Kıbrıs Gazisi Namık Ünal açıklamada bulundu. 

Başkan Akdenizli, Cumhuriyetle Yaşıt ve Cumhuriyetin İlanına Tanıklık Eden 113 Yaşındaki Vatandaşları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede ikamet eden 100 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Nazım Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz ve 113 yaşındaki Meryem Akpulat’ı evlerinde ziyaret etti. Cumhuriyetle yaşıt çınarlara Türk Bayrağı hediye eden Başkan Akdenizli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Gaziler derneğine ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Atapark’ta “Harmandalı” Gösterisi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 100. yaş günü Milas’ın dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanacak.