Ikramiye Haberleri

Ikramiye Haberleri

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Esnaf Hastanesi Personeli Yeni Yılı Harika Bir Organizasyonla Karşıladı

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimi çalışanları için harika bir organizasyon düzenledi. Yoğun katılımın sağlandığı bu gecede büyük ikramiyeler yapılan çekilişlerle sahiplerini buldu.

Mercan, “Piyango 20 yıl çıkmadı ama bu ay da alacağım”

Fethiye Cuma Pazarı Esnafı Osman Mercan, bu yılbaşında çekilecek piyango biletinin kendisine çıkması halinde çiftçilerin çalışan gözüktükleri için mahrum kaldığı 5000 liralık emekli ikramiyesini vereceğini belirtti.

Borucu, ‘Hep zararına satıyoruz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. Yılı anısına emeklilere özel 5000 TL ikramiye dağıtılacağını açıklamıştı. ÇKS kaydı olan emekli çiftçilerin bu ikramiyeden yararlanamayacağı belirtilmişti. Fethiye Cuma Pazarı esnafı çiftçi Mehmet Borucu, kendisinin de birçok çiftçi gibi yaşadığı bu mağduriyet hakkında açıklamalarda bulundu. 

Özkan, ’10 liralık masraf edip 7 liraya satıyoruz’

Emekli ve çalışan çiftçiler, hem çalışan gözüktükleri için hem de Ziraat Odasına kayıtlı oldukları için emeklilere verilecek olan 5000 lira ikramiyeden yararlanamıyorlar. Fethiye Cuma Pazarı esnafı Ahmet Özkan, çiftçinin sürekli zarar ettiğini ve ikramiye ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Karayiğit, ‘Bu hatadan derhal dönülmesi lazım’

Emekli çiftçiler, çalışan göründükleri için emekliye verilen 5 bin TL ikramiyeyi alamadıklarını defalarca dile getiriyor. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, onların sesi olmak için mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Emekliler'den İkramiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Emeklilerimize bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak' demişti. Fethiye’de yaşayan emekliler, 5 bin liranın çok düşük olduğunu ifade ediyor.

Pesen, “Fethiye’de şans oyunlarına ilgi yoğun”

Fethiye’de 8 yıldır şans oyunu biletleri satan Adnan Pesen, Fethiye halkının şans oyunlarına yoğun ilgi gösterdiğini FRT TV mikrofonlarımıza belirtti.

SATIŞLAR DEVAM EDİYOR BÜYÜK İKRAMİYE 200 MİLYON TL

Milli Piyango Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin satışı Fethiye’de devam ediyor. Bu yıl tam 200TL, yarım 100TL ve çeyrek bilet ise 50 TL olarak satışa sunuldu.

KURBANLIK FİYATLARI

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: -“Kesilecek kurbanlık sayısında geçen yıllara göre en az yüzde 25 oranında azalma olacağını öngörüyoruz”

KAZI KAZAN 500 BİN TL KAZANDIRDI

Fethiye’de Karadenizli bir vatandaş Kazı Kazan’dan 500 bin lira ikramiye kazandı.

Fethiye Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzaladı

Fethiye Belediyesi ile Belediye – İş Sendikası arasında 2022 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. 702 KHK'lı ve 57 şirket personelini kapsayan toplu iş sözleşmesinde, en düşük KHK'lı personel maaşı 4.750 TL oldu. Bunun yanında KHK’lı personele yıl içinde 3’er ay aralıklarla 4 kez 6’şar günlük ikramiye ödemesi ve sosyal yardım ödemeleri yapılacak.

120 milyon TL’lik büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı

Sisal Şans tarafından 31 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bugüne dek verilen en yüksek ikramiye olan 120 milyon TL, 9 8 7 6 0 6 6 numaralarına isabet etti. Satılan tek çeyrek biletin sahibi 30 milyon TL’lik ikramiye kazandı. Amorti çıkan numaralar ise 4 ve 5 oldu.

Emeklilere müjde!

Emeklilere ödenen bayram ikramiyelerinde bu yıl artış yaşanacak. İlk ikramiye Mayıs ayında hesaplarda olacak. İkramiyeyi yeni emekliler ile dul ve yetimler de alacak. Alınacak olan ikramiyeler ise zamlı olacak.

Piyango biletleri Fethiye’de erken bitti    

Tarihinde ilk defa 100 milyon liralık büyük ikramiyeyi verecek olan Milli Piyango biletlerine ilgi yoğun oldu.

Büyük ikramiye 100 milyon tl

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi biletleri satışı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de devam ediyor. Bu yıl büyük ikramiye 100 milyon TL olarak belirlendi. Tam bilet 100, yarım bilet 50 ve çeyrek bilet 25 TL'den satılacak. Geçen yıl yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlenmiş tam bilet 80, yarım bilet 40, çeyrek bilet ise 20 TL'den satılmıştı.

Büyük ikramiye Ortaca’ya çıktı

Milli Piyango’nun 29 Ocak çekilişinde büyük ikramiye Ortaca’ya çıktı.