Iskenderunspor Haberleri

Iskenderunspor Haberleri

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Gülleri, “Yoğun bir tempodayız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, haftasonu İskenderunspor karşısında alınan 3 puanı değerlendirerek Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

7 gollü duellonun kazananı Fethiyespor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 11. haftasında İskenderunspor ile karşılaştı.

Fethiyespor Yönetiminden 'Kırmızı-Beyaz Kıyafet' Çağrısı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, bugün 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Fethiyespor yönetimi, yaptığı açıklamada 'Cumhuriyetin 100. Yılı' kapsamında taraftarlardan kırmızı-beyaz kıyafetler giymeleri konusunda çağrıda bulundu.

Fethiyespor’da İskenderunspor Mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Fethiyespor – İskenderunspor Hakemleri Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor’un Rakibi İskenderunspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

ÇATAL, “HAKEM KIRMIZI KARTI VERMEDİ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, evinde konuk ettiği İskenderunspor ile golsüz berabere kaldı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Hakem bir tane kırmızı kartımızı vermedi” diyerek tepkide bulundu.

TEKNİK DİREKTÖR ALTIN, KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİ

Fethiyespor ligin 22. haftasında İskenderunspor ile seyircisi önünde karşılaştı. Zor mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, iç sahada alınan 1 puan sonrası açıklamalarda bulundu.

ŞİMŞEKLER 1 PUANA RAZI OLDU

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin üst sıralarında bulunan İskenderunspor’u konuk etti. Çekişmeli giden maçta skorda denge bozulmadı. Mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı.

ŞİMŞEKLERE SOL BEK TAKVİYESİ

Ara transfer dönemi devam ederken Fethiyespor, son olarak İskenderunspor forması giyen sol bek Emre Bekir ile anlaştı.

ŞİMŞEKLER iSKENDERUN’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ 2-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligde 2 maçta 2 galibiyet alan İskenderunspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanırken lacivert beyazlılar ikinci devre de kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup oldu.

ŞİMŞEKLER İSKENDERUN DEPLASMANINDA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu akşam saat 19.00 da ligde 2 maçta 6 puan toplayan lider İskenderunspor ile karşılaşacak.

ŞİMŞEKLER İSKENDERUN DEPLASMANINDA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu akşam saat 19.00 da ligde 2 maçta 6 puan toplayan lider İskenderunspor ile karşılaşacak.

ŞİMŞEKLER, İSKENDERUN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

ŞİMŞEKLER, İSKENDERUN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR Fethiyespor, sezonun üçüncü karşılaşması olan İskenderunspor deplasmanı hazırlıklarına devam ediyor.