Likya Kadın Kooperatifi Haberleri

Likya Kadın Kooperatifi Haberleri

Lezzet Sokağı Fethiye Halkını Bekliyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımıyla açılan Fethiye Lezzet Sokağı’na vatandaşın ilgisi oldukça yoğun oluyor.

Fethiye Sokak Lezzetleri Açılışı Gerçekleşti

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor.

100’üncü Yılda 100 Fethiye Çiçeği

2. Karagözler Kürek Merkezi Alanının arkasında bulunan merdivenlerin, cumhuriyetin 100.Yılına 100 Fethiye Çiçeği ile boyanması etkinliği, Fethiye Belediyesi ve Likya Kadın Kooperatifinin katkılarıyla düzenlendi.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı ve Cuma günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

Dastara Renk Verdiler

Süleyman Demirel Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Halı, Kilim ve Eski Kumaş Desenleri Anasanat Dalı uzmanı Doç. Dr. Mustafa Genç’in katılımları, Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Dastar kumaş boyama atölye çalışması, Yeşil Üzümlü Dastarhane de gerçekleştirildi.

KARACA DEPREM BÖLGESİNDE! KARACA, “30 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK ÇIKARIYORUZ”

Fethiye Belediyesi, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi, şefler Ebru Baybara Demir ve Türev Uludağ ile birlikte Hatay’ın İskender’un ilçesinde her gün sıcak yemeklerin çıktığı aşevi kurdu. 

“GÖZ GÖZE” İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Bu hafta FEFSAD'ın konuğu Antalya'dan. Dünyaca ünlü Fotoğraf sanatçısı Akın Acar. Akın Acar “Göz Göze” isimli sergiyi Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde açtı. Serginin açılışını Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca gerçekleştirdi.

AŞEVİNDE KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Fethiye Likya Kadın Kooperatifi işbirliğinde faaliyete açılan aşevi, kış hazırlıklarına başladı.

LİKYA İLMEKLERİ DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve TUI Care Foundation ortaklığında hayata geçirilecek “Likya’nin İlmekleri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı. Kısa bir moda defilesinin de yapıldığı toplantıya; kamu sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve turizmcilerden oluşan geniş bir paydaş kitlesi katıldı.

ÇYDD’DEN YENİ DERS YILINA MERHABA KAHVALTISI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 2022-2023 yeni eğitim öğretim yılı için ‘’Merhaba’’ kahvaltı programı düzenlendi. Dernek binasında gerçekleşen programa Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, Kültür İşleri Müdürü Halime Ok ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

RESİM SERGİSİNİN GELİRİ ONKOLOJİ BÖLÜMÜNE BAĞIŞLANACAK

Taylandlı Sukanya Chartsook'un resim sergisi, Özer Olgun Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışı Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, çok sayıda vatandaş ile yapıldı. Sukanya, eserlerinin satışından elde edilecek gelirin P'sinin Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji bölümüne malzeme alımı için bağışlanacağını açıkladı. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, gelirinin anlamlı bir şekilde kullanılacağından dolayı ressam Sukanya’yı tebrik ederek, tüm Fethiye halkını bu özel sergiye davet etti. Sergi 22 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak.

KARACA, “FETHİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Likya Kadın Kooperatifi işbirliğinde ‘Fethiye Aşevi’ geçtiğimiz günlerde hizmete açılmış, ana hizmet binasında aşure ikramı yapılmıştı. Aşevi’nde yapılan aşureler bu sefer belediyenin diğer birimlerine, Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımlarıyla dağıtıldı.

BELEDİYE AŞEVİ HİZMETE GİRDİ

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Likya Kadın Kooperatifi işbirliğinde ‘Fethiye Aşevi’ hizmete açıldı. Aşevi’nde yapılan aşureler belediye hizmet binasında dağıtıldı.

LİKYA KADIN KOOPERATİFİ STANTLARI İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor.

Fatih’in kılıcı Fethiye’ye gelecek

24-31 Aralık tarihleri arasında Tufanlar Kuyumculuk tarafından Ege Bölgesi’nin en büyük Altın Takı Festivali düzenlenecek. Düzenlenecek Festival’de Tarım ve Orman Bakanlığı ve Likya Kadın Kooperatifi işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi olarak yangınlarda zarar gören alanların ağaçlandırması içinde katkı sunulacak.

2. Craft İstanbul El Sanatları Fuarı'na Üzümlü Dastarı defilesi damga vurdu

Dünya ülkelerinin geleneksel ve çağdaş el sanatları tanıtımının yapıldığı, üreticilere yeni pazar kanalları kazandıran tüketicilere ise doğru ve kaliteli hediyelik eşya sunmayı amaçlayan Uluslararası Craftİstanbul 2. El Sanatları Fuarı İstanbul Yeni Kapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı. Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi işbirliğinde fuarda yerini aldı.

Fethiye Belediyesi CHP’ninTarım Zirvesine katıldı

Fethiye Belediyesi ve beraberinde Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ile Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, İstanbul’da düzenlenen "CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne katılım sağladı.