Meydan Haberleri

Meydan Haberleri

Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı'nda Törenle Gerçekleştirdi

23 Mart 1933’te kurulan Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı’nda sade bir çelenk sunma töreni ile gerçekleştirdi.

Başkan Karaca, “Ellerinde bir belge varsa buyursunlar. Hodri meydan!”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, afiş ve posterlerine yapılan saldırıları kirli siyaset olarak yorumlayarak, “31 Mart’ da Beşkaza Meydan’ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Fethiye’de Klasik Otomobil Tutkunları Buluştu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Unu Club öncülüğünde klasik otomobil tutkunları Fethiye Beşkaza Meydanı’nda bir araya geldi. Onlarca arabanın sergilendiği meydanda adeta izdiham yaşanırken klasik otomobil tutkunları doyasıya vakit geçirdi.

Fethiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Fethiye Belediyesi ve Türk Kadınlar birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşkaza Meydanı'na çelenk koyma töreni düzenlendi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören konuşmalar ile devam etti.

Büyükşehir Açılış ve Temel Atmalara Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kültür merkezi, atıksu arıtma tesisi, kent meydanı gibi halkın farklı ihtiyaçlarını karşılayan yatırımların açılış ve temel atmalarına devam ediyor.

Fethiye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Arda Apaydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çiftlik Mahallesi’nde dün 20.30 sularında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü Arda Apaydın, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

THK Yıl Dönümünde Çelenk Programı

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Başkan Akdenizli: “Milletimizin Her Bir Ferdiyle Birlikte Var Gücümüzle Çalıştık”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen 6 Şubat Depremi nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Mahalle Afet Gönüllüleri’nden Anlamlı Program

Mahalle Afet Gönüllüleri ve Acil Müdahale Fethiye ekibi (MAG) tarafından 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Uğur Mumcu Parkı girişinde bilgilendirme standı kuruldu.

Fethiye’de 6 Şubat Depremi Anısına Mevlit Okutuldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde yakınlarını kaybeden Emniyet Teşkilatı Mensubu ve vatandaşlar için Fethiye Merkez Yeni Camiinde mevlit okutuldu.

6 Şubat Depremlerinin Yıldönümünde Muğla’da Anma Programı Düzenlenecek

Muğla AFAD Müdür Vekili Gülgün Kaya ve AFAD Yönetim Hizmetleri Şube Müdür V. Kutlu Çeler, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret ederek, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 11 ilimizi etkileyen, asrın felaketi olarak adlandırılan depremin yıl dönümü dolayısıyla Muğla’da düzenlenecek anma programı hakkında bilgi verdi.

Milas Ve Menteşe’de Art Arda Deprem Oldu

AFAD tarafından Muğla’nın Milas ilçesinde 2.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyuruldu. Milas’ın ardından Menteşe’de 1.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Maddi hasarlı kaza meydana geldi

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Fethiye Belediyesi önünde maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Malatya’da Korkutan Deprem!

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Büyükşehir Bodrum’da Kayıp Kaçağı Önlemek için 340 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da içme ve kullanma suyunun aktarımı sırasında meydana gelen kayıp ve kaçağın önlenmesi adına bugüne kadar 340 bin metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı yaptı. 2014 yılından bu yana yapılan bu çalışmalar ile birlikte Bodrum’da kayıp kaçak 0 oranında azaltılarak yılda 5,14 Milyon m³ su tasarrufu sağlandı.

Çocuklar Filistin’e Yardım İçin Bir Araya Geldi

Fethiye’de bir grup çocuk Filistin’e yardım için Beşkaza Meydan’ında kahve satışı yaptılar.

Fethiye’de 3 Aracın Karıştığı Kazada Maddi Hasar Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Menteşeoğlu Mahallesi’nde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Fethiye’de Trafik Kazası Meydana Geldi: 1 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Taşyaka Mahallesi Ölüdeniz Caddesi’nde trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı Vatandaşın İlgi Odağı

Fethiye’de hava muhalefetinden dolayı bugüne ertelenen Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Fethiye’de yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlik vatandaştan tam not almayı başardı.

Deprem Bilimci Prof.Dr Naci Görür'den Fethiye depremi açıklaması

Deprem Bilimci Prof. Dr Naci Görür, dün akşam saat 20.33’de Fethiye’de meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem ile ilgili detayları açıkladı. 

Gulet Yangınına Büyükşehir'den müdahale

Fethiye Şövalye Adası’nda Holiday 5 isimli gulette yangın meydana geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait acil müdahale teknesi yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarında önemli bir rol aldı.

Zorlar’da kaza meydana geldi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Zorlar Kavşağı’nda trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Başkan Akdenizli; “Acı Olayı Unutturmak İstedik”

Seydikemer’in Bayır Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, şans eseri yara almadan kurtulan ancak kazada okul çantasının kirlenmesine üzülen minik Arzunur’un yeni okul çanta hayalini Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli gerçekleştirdi.

Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu

Aydın-Muğla karayolunda seyreden 09 ACE 884 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu. Meydana gelen trafik kazasında Çine Devlet Hastanesi’nde görevli doktor Güliz E. yaralandı.

“Derneğimizin 54. yılını kutlamak için buradayız”

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, kuruluşunun 54. yıl dönümü Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile kutladı. 

Başpehlivan Balaban,"Fethiye halkı Bizleri burada yalnız bırakmadılar"

Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu kapsamında er meydanına çıkacak olan Başpehlivan İsmail Balaban, yıllar sonra yeniden Fethiye’de yağlı güreş etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür etti. 

Başpehlivan Kara, "Seyircilere büyük coşkular yaşatacağız"

Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu kapsamında er meydanına çıkacak olan Başpehlivan Recep Kara, 7 aylık maratonun Fethiye’de sona ereceğini belirtti. 

Beşkaza Meydanında Atatürk’ü Anma ve Çelenk Töreni Gerçekleşti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla, tören düzenlendi.

Büyükşehir'den Yangın Tankeri Dağıtımı Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kırsal alanlarda meydana gelebilecek yangınlara hızlı müdahale edilmesi amacıyla yangın tankeri dağıtımına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Milas Korucuk’a 3 tonluk yangına ilk müdahale tankeri teslim edildi.

Tekne Yangını Ucuz Atlatıldı

Fethiye’de Tersane bölgesinde bir teknede elektrik aksamı kaynaklı kablo ısınması sebebiyle ufak çaplı tekne yangını meydana geldi.