Motorsiklet Haberleri

Motorsiklet Haberleri

KAMYONET VE MOTORSİKLET ÇARPIŞTI 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Karaçulha’da motosiklet ile kamyonet çarpıştı. Meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE REFLEKTİF YELEK DAĞITILDI

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde motorsiklet sürücülerine ‘Trafik işaret ve kurallarına uy, sevdiklerinle uzun yaşa’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz ‘reflektörlü yelek’ dağıtımı gerçekleştirildi.

MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİNE FOSFORLU YELEK DAĞITTILAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay haftası nedeni ile Kızılay Fethiye Şubesi Barbunn Restoran önünde bir etkinlik düzenledi.

YABANCI PLAKALI LÜKS OTOMOBİL, MOTORSİKLETE ÇARPTI! 1 ÖLÜ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde lüks otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

MOTOSİKLETE TALEP HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Artan benzin fiyatları her geçen gün vatandaşın belini bükmeye devam ederken aynı zamanda Fethiye trafiği de sürücüleri çileden çıkartıyor. Birçok sebepten dolayı araçlarını garaja geçen vatandaşlar çözümü motosiklette buldu.

Motorsiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Ölüdeniz yolunda gece saatlerinde motosiklet ve araba çarpıştı. Kaza sonrasında motosiklet sürücüsü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

MOTORSİKLET, TELEFON DİREĞİ İLE BAHÇE DUVARININ ARASINA SIKIŞTI

Köyceğiz Gülpınar Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi Ömer Ağa Sokak’ta trafik kazası meydana geldi. Kazada 48 L 3277 plakalı motosikletin telefon direği ile bahçe duvarının arasına sıkışmış olduğu görüldü. Yaralı vatandaş Köyceğiz itfaiye grup amirliği ekipleri tarafından kurtarılıp, sağlık ekiplerine teslim edildi.

ÇALIŞ SAHİLİ’NDE MOTORSİKLET SORUNU

Bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çalış Sahili’nde trafiğe kapalı alanda dolaşan elektrikli bisikletler ve motosikletler tehlike oluşturuyor. Esnaflar ve vatandaşlar en kalabalık olan zamanlarda sahilde motosikletlerin ve elektrikli bisikletlerin yayaların arasında dolaşmasının tehlike arz ettiğini ifade ediyorlar.

Motorsiklet Hırsızları Tutuklandı

Milas’ta meydana gelen hırsızlık olayının ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınan iki şahıs, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.