Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Haberleri

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Haberleri

EGF’de, Kaytan güven tazeledi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu’nun olağan genel kurulunda aynı zamanda Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanlığını yürüten Cem Kaytan güven tazeledi.

GAZETECİLER DERNEĞİ’NDEN BİR DİZİ ZİYARET

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz ay yapılmıştı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kaytan, yeniden başkan seçilirken Başkan Kaytan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

GAZETECİLER DERNEĞİ’NDE CEM KAYTAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kaytan, yeniden başkan seçildi.

KAYTAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’ın babası Enver Kaytan hayatını kaybetti.

EGF’den 24 Temmuz açıklaması

“Özgür basın topluma katkı sağlar!” Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı olan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Basının Sansürle değil, özgürce yayın yapması halinde topluma katkı sağlayacağını söyledi.

Kaytan “24 Temmuz Basın Bayramı Değil, Mücadele ve Dayanışma Günüdür”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Ege Gazeteciler Federasyon Genel Başkanı ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan,  24 Temmuz Basın Bayramı’nın bu yıl da kaygı verici bir ortamda geçtiğini söyledi.

Gelecek Partisi'nden Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. 

MBGCD’den Vali Tavlı’ya Ziyaret

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği göreve yeni başlayan Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Çirkin Saldırı Kınandı !

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı H. Seda Köktener ve Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, ortak bir basın açıklaması yaparak Muğla Gazetesi’ne yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Kaytan 'Gazetecilik Suç Değildir'

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Sözcü Gazetesi Bodrum Muhabiri Yaşar Anter’in dün gözaltına alınıp, serbest bırakılmasıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

“Basın Çalışanları Mesleki Düzenleme Bekliyor”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan,   “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı” nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.