Mustafa Büyükteke Haberleri

Mustafa Büyükteke Haberleri

FTSO MECLİS ÜYESİ VE MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Eylül Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2018-2022 döneminin son toplantısı olan oturumun sonunda, meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

MUĞLA’DA BABASININ BAYRAĞINI TAŞIYAN 63 KADININ BAŞARI HİKAYESİ TÖRENLE TANITILDI

Muğla’da işini babasından devralarak sürdüren 63 kadının başarı hikâyesinin kitap, film ve sanal ortamda anlatıldığı ‘Babalar ve Kızları’ projesi görkemli bir törenle tanıtıldı. Muğla Odaları ve Borsası’nının desteğiyle TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 2020 yılında başlatılan projenin tanıtım gecesine Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) ilk kadın başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ onur konuğu olarak katıldı. Törende projede yer alan kadın girişimcilere ve destekçilerine belge ve kitap takdim edildi. Projeye Fethiye ve Seydikemer’den katılan kadın girişimcilere belge ve kitapları, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından verildi.

TOBB 78’İNCİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78’inci Genel Kurulu 365 Oda ve Borsa’nın katılımıyla çevrimiçi video konferans yöntemiyle gerçekleşti. Genel kurula FTSO Likya Salon’undan canlı bağlantıyla FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, TOBB Genel Kurul delegeleri Akif Milaslıoğlu, Muhammet Kökten, Fikret Koyuncu, Erol Aksoy, Ramazan Sıtkı Gümüşhan ve Fadıl Ardıç ile FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu katıldı.

FTSO MECLİS BAŞKANI BÜYÜKTEKE'DEN EMNİYETE ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Meclis Başkan Yardımcısı Erhan Tüfekçi, Meclis üyesi Efrayim Akçabel ve Meslek komitesi Başkanı Turgay Şahi, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ’ı makamında ziyaret etti.

Büyükteke ailesinin acı günü

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’nin babası Hasan Büyükteke vefat etti. Vefat eden Hasan Büyükteke Yeni Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Arifler Köyü Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Fethiye sevdalıları EMITT’te buluştu

Fethiye, 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT-2022) en etkili şekilde tanıtıldı. Ziyaretçi akınına uğrayan ve Fethiye sevdalılarını buluşturan, Fethiye standı, destinasyonlar dalında bölgenin havasını en iyi yansıtan stant ödülüne layık görüldü. SED Medya ekibi de gerçekleştirdiği canlı yayınlarıyla fuarın nabzını tuttu, sosyal medya hesapları ve FRT TV aracılığıyla Fethiye’nin tanıtımına katkı sağladı.  

Hava oyunları festivali renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor

21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivali başladı. 21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline Babadağ 1700’de düzenlenen etkinlikle start verildi. Etkinliğe Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Mete Ay, Kırtur işletme sahibi Kenan Kır, Fethiye protokolü, Siyasi Parti temsilcileri, STK üyeleri, akrobasi pilotları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FTSO’dan Başsavcı Bingül’e hayırlı olsun ziyareti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, ilçede göreve başlayan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

TOBB Genel Kurul Üyeleri, elektronik katılımla oy kullandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 76’ncı ve 77’nci Genel Kurulları, elektronik katılımla, çevrimiçi video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Türkiye genelindeki 365 Oda ve Borsadan üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurula, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (FTSO) bağlanan aralarında FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da bulunduğu TOBB Genel Kurul Üyeleri, elektronik katılımla oy kullandı.