Müzik Yasağı Haberleri

Müzik Yasağı Haberleri

Muğla’da müzik yasağı sona erdi

Muğla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla saat 00.00’a kadar olan müzik yasağı kararı sona erdirildi.

GİRGİN ORTACA DALYAN’DA: “BÜTÜN YASAKLAR KALKTI, TEK MÜZİK YASAĞI KALDI”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Yönetim Kurulu ile birlikte Dalyan'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

CHP’Lİ ERBAY: ‘TURİSTLERE GECE 1’DE OTELE GERİ DÖNÜN DİYEMEYİZ’

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında konulan yasakların kaldırılmasına rağmen müzik yasağının devam etmesine tepki gösteren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Milyonlarca insanın hayatını kazandığı turizm sektöründe sezonun açıldığı bir dönemde müzik yasağının gece 12.00’den 01.00’e uzatılması turizme ve eğlence sektörüne büyük darbe vuracaktır.” dedi.

MÜZİK YASAĞINDA SAATLER UZATILDI

İçişleri Bakanlığı, müzik yayın saatlerini yeniden belirlendi. Pandemi sürecinde saat 00.00’da sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati gece 01.00’e kadar uzatıldığını açıkladı.

GİRGİN: ‘BÜTÜN YASAKLAR KALKTI MÜZİK YASAĞI HARİÇ!’

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, bütün pandemi tedbirleri kaldırılırken, artık maskeler bile çıkarken, gece 12’den sonra müzik yasağının devam etmesinin nedenini sordu.

Girgin mekân sahiplerinin ve müzisyenlerin talebini TBMM’ye taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, müzik ve eğlence sektörünün önemli sorunlarından birini TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada dile getirdi. Girgini pandemi sürecinde normalleşme adımları atılmasına rağmen, gece 12’den sonra müzik yasağının devam etmesini eleştirdi.

Girgin Mekân Sahiplerinin Ve Müzisyenlerin Talebini Tbmm’ye Taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, müzik ve eğlence sektörünün önemli sorunlarından birini TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada dile getirdi. Girgini pandemi sürecinde normalleşme adımları atılmasına rağmen, gece 12’den sonra müzik yasağının devam etmesini eleştirdi. İçişleri Bakanlığı’na konu hakkında yazılı bir soru önergesi de veren Girgin açıklamasında şunları söyledi:

Muğlalı müzisyenler: 'Kusura bakıyoruz asıl onlar kusura bakmasın'

Sokağa çıkma kısıtlamalarının tamamen kaldırıldığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müzik yasağını 24.00'e çekmesiyle ilgili açıklamasına Muğlalı müzisyenlerden tepki geldi. Muğla Büyükşehir Müzisyenler Derneği Başkan Yardımcısı Ömür Kanavuzlar; “Biz ekmeğimizi müzikten kazanıyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamasına çok üzüldük ve tepkiliyiz. Muğlalı müzisyenler olarak kusura bakıyoruz. Asıl onlar kusura bakmasın” dedi.