Nureddin Nebati Haberleri

Nureddin Nebati Haberleri

GİRGİN: ZENGİNDEN ALIP FAKİRE VERENE ROBİN HOOD DERLER FAKİRDEN ALIP ZENGİNE VERENE DE RECEP TAYYİP ERDOĞAN

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, Temmuz ayı bütçe gerçekleşmelerinin yayınlanmasının ardından, Kur Korumalı Mevduat sisteminin halka maliyetiyle ilgili, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle bir soru önergesi verdi.

GİRGİN: ENFLASYONLA MÜCADELE EDEMEYENLER ENFLASYON RAKAMLARIYLA MÜCADELE EDİYOR

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, TÜİK hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi. Konu hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, bir de konuşma yapan Girgin şunları söyledi:

GİRGİN: ‘SARAYIN POLİTİKALARI ZENGİNİN FAİZİNİ FAKİRE AÇLIKLA ÖDETİYOR’

Bu hafta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İstanbul Finans Merkezi Kanunu Teklifi’nin görüşmeleri yapıldı. Önümüzdeki günlerde TBMM Genel Kurulu’na gelecek teklifle ilgili, Komisyonda konuşma yapan Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Süleyman Girgin şu açıklamalarda bulundu:

Fethiye’den 2 Kişi de Var

Resmi gazete'de yayımlanan kararla, FETÖ/PDY, DEAŞ, PKK/KCK ve DHKP/C terör örgütlerinin sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 770 kişinin mal varlıkları donduruldu.Mal varlığı dondurulanlar arasında Muğla’dan 1 isim Fethiye’den 2 isim de var.