Ralli Haberleri

Ralli Haberleri

Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisinden Fethiye Belediyesine Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya gelen Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya makamında resmi bir ziyarette bulundu.

Birleşik Krallık Büyükelçisi’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. 

FETHİYELİ MİLLİ SPORCUDAN, HİRVATİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE BİRİNCİLİK

Milli Sporcu Serkan Özdemir, Hırvatistan’da 13 etabın 12’sini lider tamamlayarak şampiyon oldu.

HIRVATİSTAN VE BOSNA-HERSEK’TE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Türkiye Ralli Şampiyonu Fethiyeli Serkan Özdemir 21-28 Ağustos tarihlerinde Hırvatistan ve Bosna-Hersek’te düzenlenecek Avrupa Ralli Şampiyonasının ayağı olan Dinaric Rally de ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamladı.

SERKAN ÖZDEMİR'DEN ÇİFTE KUPA

Sporcularımız Yunanistan, İtalya ve Bosna Hersek’te yapılan şampiyonalarda mücadele ederken, Avrupa Ralli Kupası’nın Yunanistan ayağında milli sporcumuz Serkan Özdemir birinci oldu.

İNGİLİZ BÜYÜKELÇİ’DEN FETHİYE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott ve beraberindeki diplomatik heyet Fethiye Belediyesine resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bodrum, Ralli İle Yaza Start Veriyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlıyor. Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz sezon şampiyonaya aday olarak düzenlenen ralli, bu sezon şampiyona açılış yarışı olarak ulusal statüde gerçekleştirilecek.

Gol Makinesi Nurettin

TFF 3. Lig . Grup’ta ilk yarıyı en yakın rakibi Esenler Erokspor’un önünde 43 puanla lider bitiren Fethiyespor’un bu sezon en çok gol atan futbolcusu Nurettin Çakır attığı 13 golle 3.Lig 3.Grup’ta gol krallığı yarışında önde bulunuyor. Fethiyespor’un diğer gol makinesi Alihan Tunçel’de 11 golle ikinci sırada.

Fethiye’deki İngilizlerden anlamlı bağış

Fethiye’de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları örnek bir dayanışmaya imza attılar. Fethiye’de yerleşik, aralarında değişik milletlerden kişilerin de bulunduğu bir grup yabancı, kendi aralarında topladıkları 27.520 TL’yi yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere, Fethiye Belediyesi’nde düzenlenen bir törenle AKUT (Arama Kurtarma Derneği) ve MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği) Fethiye temsilcilerine teslim ettiler.

Fethiye'deki İngilizlerden Atatürk'e saygı duruşu

Fethiye'de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yıldönümünde düzenledikleri törenle andı.

Diş Hekimi Yürük, Fethiye’ye 2 kupayla döndü

3-4 Temmuz’da Ankara’da gerçekleşen Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonasın ikinci yarışı olan 47. Hitit Rallisine katılan DOC Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Özgür Yürük, Historic 1 kategorisini ikinci, genel klasmanı ise üçüncü sırada başarıyla tamamlayarak Fethiye’ye 2 kupayla döndü.

Klasik otomobiller Bodrum’da buluştu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Klasik Otomobil Şampiyonası’nın Bahar Rallisi ve Batı Anadolu Rallisi gelen klasik otomobil yarışı başladı. Servet değerindeki klasik otomobilleri göz kamaştırdı.

Ataçocuğu, Play-Off'lara iyi moralle başlamak istiyoruz

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor’un, Ağrı 1970 deplasmanından 1 puanla dönerek, ligde 2. Sıra için umutlandı. Playoff’u garantileyen lacivert-beyazlılar ligde son maçını Atlas Maden Çengelköyspor ile karşılaşacak. Kart cezalısı Tahir’in dışında, testi pozitif çıkan Alihan ve hafif sakat Yakup ve Mert Özmen’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Cumartesi günü saat 15.00’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını belirten Teknik Direktör Enver Ataçoçuğu, “evimizdeki son maçımızı da kazanıp, playofflara moralli başlamak istiyoruz” dedi. 

Aras, 3 aylık emek heba edilmek istendi

27 yıl aradan sonra Bodrum'da ilk kez düzenlenen ralli organizasyonu olan "BOTAV Rally Bodrum" ödül töreni sonrasında çıkan olaylarla ilgili Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Ahmet Aras ve oda başkanları tarafından ortak basın açıklaması düzenlendi.

Anıl Gir, Bu galibiyet moral oldu

Fethiyespor’un, Ceyhanspor’u 3-0 yenerek zirve mücadelesini sürdürmesinin sonunda şampiyonluğun geleceği vurgulandı. Lacivert beyazlı futbolcular, “Bu sene mutlaka şampiyon olacağız” derlerken; Anıl Gir penaltı atmadan 16 gole ulaşarak, krallığa koşuyor. 

Fethiyespor’da Anıl Gir, krallığa koşuyor

Fethiyespor’un Tekirdağspor’u evinde 3-1 yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturması, FEthiyespor camiasında sevinçle karşılanırken, lacivert-beyazlılarda kaptan Anıl Gir’in maçın uzatma dakikalarında hakeme ve rakip futbolculara oldukça sinirlenen takım arkadaşı Cem Özdemir’e “Kart görme” diye bağırması, büyük dikkat çekti. Anıl Gir, bu sezon 3.lig 2.grupta 20 maçta 14 gol atarak gol krallığına koşuyor. Tekirdağspor maçında da 2 gol birden atan Anıl Gir, “benim gol atmam önemli değil. Önemli olan Fethiyespor’un bu sezon şampiyon olması” ifadelerini kullandı.

Birleşik Krallık Büyükelçisi; “Muğla Güvenli”

Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret eden Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Muğla’da, pandemi sonrası alınan tedbirleri gözlemlediklerini ve bunun güven verdiğini söyledi.

Murat Can Bölükbaşı Gol Kralı Oldu

FERDİ YAVUZ- Gol Krallığı Altın Top Ödülleri sahiplerini buldu. Muğlaspor kaptanı Murat Can Bölükbaşı, 3. Lig'de tüm gruplar arasında attığı 20 golle gol krallığına ulaşarak Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından Altın Top Gol Krallığı ödülü almaya hak kazandı.