Samanlık Haberleri

Samanlık Haberleri

Büyük Samanlık Koyu yoğunluğuyla dikkat çekiyor

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edilen Büyük Samanlık Plajı tatilcilerin uğrak noktası oldu.

Büyük Samanlık Plajı’na Yoğun İlgi

Turizm cenneti Fethiye’de Büyük Samanlık Plajı, tatilcilerin tercih noktası oldu. Büyük Samanlık Plajı’na yoğun ilgi olurken araçlar plaj güzergâhında uzun park kuyrukları oluşturdu.

Büyük Samanlık Plajı Örnek Olmaya Devam Ediyor

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından işletilen Mavi Bayrak sahibi Büyük Samanlık Plajı örnek olmaya devam ediyor. Trafik kazası sonucu omurilik felci olan 37 yaşındaki Burak Eser, Büyük Samanlık Plajı’nda cankurtaran görevlileri nezaretinde denize girdi. 

Büyük Samanlığa İlgi Yoğun Oldu

9 gün bayram tatilini fırsata çeviren binlerce turist Büyük Samanlık plajına akın etti. 

Büyük Samanlık Koyunda “Huzur Plajı” Hizmete Giriyor 

Fethiye’nin Büyük Samanlık Koyu huzur destinasyon bölümüyle sakinlik ve huzur isteyenlerin uğrak mekanı olacak. Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Plajımızda kalabalıktan uzak, misafirlerimizin oturup kitabını okuyacağı, sessizlik içerisinde, doğada ağustos böceklerinin sesini dinleyeceği bir alan yaratmak istedik” dedi. 

Büyük Samanlık Koyu’nda bayram yoğunluğu

Turizm cenneti Fethiye, 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Büyük Samanlık Koyu sezon açılışını yaptı 

Fethiye’de okulun işlettiği, lise öğrencilerinin çalışarak mesleğe hazırlandığı plaja Fethiye Kaymakamı tarafından mavi bayrak çekilirken, plaj yeni sezona açıldı.

DÜNYA BALIKÇILIK GÜNÜ'NDE 30 BİN YAVRU ÇUPRA DENİZLE BULUŞTU

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 'Dünya Balıkçılık Günü' kapsamında Büyük Samanlık Koyu'nda bir program düzenlendi. Düzenlenen programda çevre ve deniz temizliği yapıldı. Akabinde 30 bin yavru çupra denizle buluşturuldu.

BÜYÜK SAMANLIK PLAJI SEZONU KAPATTI

Ekim ayının son haftasına girilirken sıcaklıklar düşmeye başladı. Turizm sezonunun da son günleri yaşanırken, Büyük Samanlık Plajı, güzel geçen 2022 yaz sezonu kapattı.

MÜDÜR ATMACA, MESAİ ARKADAŞLARIYLA AKŞAM YEMEĞİ’NDE BULUŞTU

İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ahmet Atmaca, mesai arkadaşlarıyla Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

BÜYÜK SAMANLIK’DA FARKINDALIK TEMİZLİĞİ

Fethiye Büyük Samanlık Koyu Çalışanları tarafından çevre bilincini arttırmak amacıyla koy çevresinde temizlik yapıldı.

BÜYÜK SAMANLIK PLAJINDA AŞURE İKRAMI

Muharrem ayı münasebetiyle, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde bulunan Büyük Samanlık Koyu'nda misafirlere aşure ikramı yapıldı.

Mavi Bayraklı plaj’da deniz kontrolü yapıldı

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde bulunan Büyük Samanlık Koyu’nda misafirlerin güvenli bir şekilde denize girmeleri için deniz dikeni kontrolü yapıldı.

BÜYÜK SAMANLIK PLAJINDA YOĞUNLUK

Fethiye'nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı'nın yaz yoğunluğu devam ediyor. Ağustos ayının sonlarına doğru gelinmesine rağmen kalabalık olduğu görülen Büyük Samanlık Plajında bazı vatandaşlar denize girip yüzerken bazıları da şezlonglarda güneşlendi.

ASENA HOCADAN, LEZZETLİ GÖZLEMELER

Büyük samanlık koyunda hizmete başlayan gözleme istasyonu tatilcilerin odak noktası oldu. Oklavanın başında Rusça öğretmeni Asena hocayı görenler şaşkınlık yaşıyor.

BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Fethiye Huzurevi tarafından Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen etkinlikle babalar günü kutlandı.

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN “HOŞGELDİN YAZ” PARTİSİ

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri ve Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencileri Büyük Samanlı Koyu’nda “Hoş geldin Yaz” Partisi verdiler.

SAMANLIK YANGINI KORKUTTU

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir ahırın eklentisinde bulunan samanlıkta çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

KAYMAKAM BALCI, KÜÇÜK SAMANLIK KOYUNDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI

Keep Fethiye Clean/Fethiye’yi Temiz Tut Derneği ve Son Çöp Bükücüler Grubu organizasyonunda, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katkılarıyla Küçük Samanlık Koyunda çevre temizliği gerçekleştirildi.

Büyük Samanlık Plajına Mavi bayrak başvurusu

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tahsisi yapılan Büyük Samanlık Plajı, Mavi Bayrak başvurusu yaptı.

Büyük Samanlık plajında eylül yoğunluğu

Fethiye'nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı’nın sonbahar yoğunluğu devam ediyor. Eylül ayının sonlarına doğru gelinmesine rağmen kalabalık olduğu görülen Büyük Samanlık Plajında bazı vatandaşlar denize girip yüzerken bazıları da şezlonglarda güneşlendi.

Yarımadada gereken tüm önlemler alındı

Muğla’nın birçok ilçesinde meydana gelen orman yangınları nedeni ile Fethiye’nin plajlarının bulunduğu yarımada da önlemler en üst düzeyde. Gece gündüz bölgede tutulan nöbetlerin yanı sıra yol kenarlarına bırakılan 50 litrelik su bidonları ve her gün çevrede yapılan çevre temizliği ile de her hangi bir olası yangına karşı yarımada işletmecileri önlemlerini aldı.

Büyük Samanlık Plajında Bayram Yoğunluğu

Fethiye’nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı Kurban Bayramında tatilcilerle dolup taşıyor.

Büyük Samanlık Plajı’nda ağaç dikim etkinliği

Büyük Samanlık Plajı’nda örnek etkinlikler devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği “Telafide Bende Varım” programı kapsamında Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gönüllü öğrencileri Büyük Samanlık Plajında ağaç dikim etkinliğinde buluştu.

Büyük Samanlık Plajı Örnek Bir Çalışma Gerçekleştirdi

Büyük Samanlık Plajında milli birliği ve manevi değerlere saygıyı gösteren örnek bir çalışma gerçekleştirildi.

Kısıtlamasız İlk Pazar Gününde "Büyük Samanlık Plajında" Hareketlilik Yaşandı

Sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından ilk pazar gününde vatandaşlar, Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edilen Büyük Samanlık Plajına akın etti.

Babalar gününde iki kuşak biraraya geldi

Fethiye’de “Babalar Günü” nedeni ile Huzurevinde kalan yaşlılar ve Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar Büyük Samanlık Koyunda bir araya geldi. Gün boyu eğlenceli anların yaşandığı piknikte Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar, Huzurevinde yaşayan yaşlılara “Babalar Günü” hediyesi vererek günlerini kutladılar.

Samanlıktaki yılan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı

Muğla’nın Fethiye İlçesinde samanlığa giren yılan Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından çıkarıldı.

Büyük Samanlık Plajı Engelsiz Plaj olarak da hizmet veriyor

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edilen Büyük Samanlık Plajı yeni sezonda hizmet vermeye başladı. Engelsiz Plaj olarak da hizmet veren Büyük Samanlık Plajı, kaliteli, uygun fiyatlı ve hijyenik bir hizmet anlayışı ile misafirlerine kapılarını açtı.

Samanlık deposunda çıkan yangın korkuttu

Muğla’nın Milas İlçesinde bir vatandaşa ait samanlık deposunda çıkan yangın korkuttu. Bilinmeyen neden ile çıkan yangın Milas İtfaiye Grup Amirliği Ekiplerinin çabası ile söndürüldü.