Segi Haberleri

Segi Haberleri

Yaralı Eşeği Belediye Ekipleri Kurtardı

Kayalıklardan Düşen Eşeği Kurtarmak İçin Belediye Ekipleri Seferber Oldu. Yaralı Eşeği Belediye Ekipleri Kurtardı

RESİM SERGİSİNİN GELİRİ ONKOLOJİ BÖLÜMÜNE BAĞIŞLANACAK

Taylandlı Sukanya Chartsook'un resim sergisi, Özer Olgun Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışı Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, çok sayıda vatandaş ile yapıldı. Sukanya, eserlerinin satışından elde edilecek gelirin P'sinin Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji bölümüne malzeme alımı için bağışlanacağını açıkladı. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, gelirinin anlamlı bir şekilde kullanılacağından dolayı ressam Sukanya’yı tebrik ederek, tüm Fethiye halkını bu özel sergiye davet etti. Sergi 22 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak.

‘Erdoğan yönetimini devirmek için işaret fişeği’ 

Vatan Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın açıklamalarına tepki gösterdi. Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi açıklamasında, “Türkiye’ye yönelik emperyalist saldırı aracı olan Ermeni Soykırımı yalanlarını, AİHM’de görülen Perinçek-İsviçre ve Ali Mercan-İsviçre davalarında alınan kararlarla hukuk düzleminde bitirdik” dedi. 

Foseptik Çukuruna Düşen Eşeği Kurtarmak İçin Seferber Oldular

Bodrum’da, foseptik çukuruna düşen bir eşek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Muğla’da Polisten Operasyonlu ‘Evde kal’ Mesajı

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde bir ihbarı değerlendiren Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, çok sayıda tabanca fişeği ile ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirdi.