Servis Şoförleri Haberleri

Servis Şoförleri Haberleri

GÜNCEL DOLMUŞ FİYATLARI

Akaryakıta yapılan zamlardan sonra güncel toplu taşıma ücretleri tam bilet 6 lira 65 kuruş, öğrenci biletleri 4 lira 15 kuruş, nakit biniş ise 10 lira olarak devam etmekte.

ÖĞRENCİ SERVİSLERİ ZAMLANDI

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlardan sonra ayakta durmakta zorlanan servis şoförlerine ve dolmuş sahiplerine bir nebze de olsa hayat verecek düzenlemeler yapıldı. Buna göre öğrenci servis ücretleri artarken dolmuşların engelli ve 65 yaş üstü gibi vatandaşların ücretsiz taşınması karşılığında devletten aldıkları gelir desteğinde iyileştirme yapıldı.

Öğrenci servisleri belgelerini alıyor

Fethiye’de okul servisi yapan öğrenci servis şoförleri mesleki yeterlilik belgelerini almak için sınava girdiler. Salı Pazarı Otoparkı’nda yapılan sınavlarda başarılı olanlar mesleki yeterlilik belgelerini alacaklar.

Okul Servis Şoförlerine İlkyardım Eğitimi

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Can Bin Umut Projesi” kapsamında, trafik kazalarında yaşanan yanlış müdahale sonucu meydana gelen ölüm ve sakatlanmaların önüne geçmek amacıyla il genelinde taşımalı eğitim servis şoförlerine ilk yardım eğitimi semineri verilmeye başlandı.