Sezer Olpak Haberleri

Sezer Olpak Haberleri

ŞAMPİYON BOKSÖRLER KARACA’YI ZİYARET ETTİLER

Avrupa şampiyonu ve Uluslararası Şampiyonluk Kupası Şampiyonu olan Fethiyeli sporcu Kubilay Alcu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

ŞAMPİYON BOKSÖR OLPAK’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri kazanan Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

ŞAMPİYONLUK KEMERİ SEZER OLPAK'IN

Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri maçını kazandı.

6. profesyonel maçına hazırlanıyor 

Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü olma unvanını taşıyan Sezer Olpak, 6. profesyonel maçına 5 Haziran tarihinde Almanya’da çıkacak. Sezer Olpak, “6. profesyonel maçımı 5 Haziran’da Almanya’da yapacağım. 8 rauntluk bir karşılaşma olacak. Bu maçı kazandığım takdirde, Almanya şampiyonu ile 10 rauntluk kemer maçına çıkacağım” dedi. 

6 boksör altın madalya kazandı 

Muğla Menteşe Atatürk Stadyumu’nda bulunan boks salonunda gerçekleştirilen il seçmelerine Likya Gençlik ve Spor Kulübü ve Fethiye Boks Okulu; 8 kişi katıldığı turnuvayı 6 altın ve 2 gümüş madalya ile tamamladı. Organizasyonda birinciliği elde eden sporcuların, Türkiye Şampiyonasında yer alacağı belirtildi.