Sponsor Haberleri

Sponsor Haberleri

Belediye Başkan Adayları Yöremiz Yörük Geceleri Programına Katıldı

Myra Mimarlık Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi tarafından hazırlanmış olan, Fethiye Gönüllüleri Derneği’nde gerçekleştirilen İsmail Peynirci ile Yöremiz Yörük Geceleri programının Karaçulha bölümü finali gerçekleşti. Finalde CHP Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgür Can Çoban, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’da konuk oldu.

Aday Adayı Kökten, “Şenliğe arkadaşlarımızla birlikte katıldık”

Myra İnşaat Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda İsmail Peynirci'in sunumuyla "Yöremiz Yörük Geceleri" programına davet edilen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, düzenlenen programa 50 araçla katılırken vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Zülfü Livaneli İle Halikarnas Balıkçısı Anma Programı

Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, 100. Yıl Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında Bilgi Yayınevi’nin iş birliği ve sponsorluğu ile çizer, çevirmen, yazar, rehber, tarihçi kimlikleriyle ülkemize zengin bir miras bırakmış Halikarnas Balıkçısı, 50. Ölüm Yıldönümünde sunumlar, atölyeler, kent turları, belgesel gösterimi, Zülfü Livaneli ile söyleşi, kült Mavi Sürgün kitabının özel tanıtımı ve yayın dünyasına kazandırılan yeni çocuk kitabının tanıtım ve imza gününü içeren etkinlikler ile anıldı. Etkinliklere Halikarnas Balıkçısı’nın torunlarından Derya ve Sibel Kabaağaçlı, Joanne Aliye Noonan ve eşi de katılım gösterdi.

Milas Atapark, Neşet Ertaş Türküleriyle Çınladı

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği öncülüğünde, Milas Belediyesi ve diğer sponsorların desteğiyle, Türk Halk Müziğinin büyük ustası, Bozkır’ın tezenesi Neşet Ertaş, ölümünün 11’nci yıldönümünde, Milas Atapark’taki etkinlikle anıldı.

Muğlaspor’un resmi giyim sponsoru Patırtı

Muğla’dan çıkarak ülke çapında bir marka haline gelen Patırtı, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor’un 2023-2024 sezonunda resmi giyim sponsoru oldu. Patırtı, yeni sezonda yeşil beyazlıların teknik heyeti ve futbolcuları için özel koleksiyon hazırlayacak.

Aras,” Yelkencilik Artık Bodrum’un Bir Parçası Haline Geldi”

Her yıl Ekim ayında binlerce denizci ve deniz tutkununu bir araya getiren, bu yıl Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı.

Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali 2'nci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye'nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda renkli görüntülerle başladı.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başlıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye’nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, 22-23 Eylül tarihlerinde, saat 17.00 – 22.00 saatleri arasında  Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Türkiye Bisiklet Turu’nun Tanıtımı Yapıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 8 gün boyunca Eurosport ve TRT ekranlarından milyonlarca haneye ulaşacak 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için hazırlıklar devam ederken dev organizasyonun tanıtım toplantısı Türkiye Bisiklet Federasyonu ev sahipliğinde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na destek veren kurumların, sponsorların temsilcilerinin, bisiklet ve spor dünyasından isimlerin ve medya mensuplarının büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya’dan İstanbul’a göz kamaştıran parkuru ile ilgili detaylar paylaşıldı. 

Fethiyespor’a Yeni Forma Sponsoru

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, forma sponsorluğu için  Skopea Inn Exclusive ile anlaşmaya vardı.

Piyanist Seonghyeon Leem ağırlandı

Bosfor Turizm ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Güney Koreli piyanist Seonghyeon Leem’i, Bitez’deki Zefirya Kültür ve Sanat Merkezi’nde konuk etti…

Rachmaninov 150 yaşında

Bosfor Turizm ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, ‘Rachmaninov 150 yaşında’ başlıklı konserle Zefirya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam etti.

Metropolis Piano Quartet Festival Sahnesindeydi

Bosfor Turizm ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Polonyalı Metropolis Piano Quartet’i, Gümüşlük’ün 2 bin 500 yıllık tarihi taş ocağında konuk etti…

Gazeteciler Yemekte Bir Araya Geldiler

24 Temmuz sansürün kaldırılışının 115’nci yıl dönümünü nedeniyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Alyans Restaurant’ta yemek düzenledi. İş insanı Polgün firmasının sahibi İbrahim Güngör ve Aşkın Fahri Gezici’nin sponsorluğunda gerçekleşen yemeğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 27.Dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İletişim Bölge Müdür Yardımcısı Erol Kütahya, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve il genelindeki gazeteciler katıldı.

Gümüşlük’te yıldız yağmuru

Bosfor Turizm’in ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 20.Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Piyanist Gülsin Onay, Athenaeum String Quartet ve Daniil Margulis’in Antik Taş Ocağı’nda verdiği konserle başladı…

Yiğit, “Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir turnuva yapıyoruz”

Fethiye Kaymakamlığı'nın idaresinde, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilen ''Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'' sonlanmasının ardından Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit açıklamada bulundu.

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA YARI FİNALE GİRİLDİ

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Koordinesindedevam eden “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda” çeyrek final maçları tamamlandı. 1 Nisan Cumartesi günü ise yarı final müsabakaları oynanacak. Final maçının ise Fethiye Şehir Stadı’nda yapılması bekleniyor.

ALCU’NUN ULAŞIM SPONSORU ESNAF HASTANESİ OLDU

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu’nun ulaşım sponsoru Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu.

''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI

''Ermaş Muğlaspor'' isim sponsorluğu imza töreni ve lansman toplantısı, kulüp tesislerinde gerçekleşti.

HOLİDENT DİŞ HASTANESİ'NDEN FETHİYESPOR'A BÜYÜK DESTEK

Fethiye'nin ilk A tipi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Holident, 2022-2023 sezonunda Fethiyespor'un resmi sponsorlarından biri oldu.

FETHİYE LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR KULÜBÜ ONURSAL BAŞKAN KAYMAKAM ALPER BALCI İLE SEZONU AÇTI

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de sahaya çıkacak Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü kadrosu sezon açılış yemeğinde bir araya geldi. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı sezon açılış yemeğinde Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri, yönetim kadrosu ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve kulüp sponsorları Bahçeşehir Koleji sahibi İbrahim Erdem, Ekoltaş Mermer sahibi Harun Günay yer aldı.

HIRÇIN PEN FERFORJE' DEN YEŞİLÜZÜMLÜSPOR’A TAM DESTEK

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör C Grubu’nda şampiyon olarak bir üst lig olan Süper Amatör Lig’e yükselen Yeşilüzümlüspor Kulübü, yeni sezon için Hırçın Pen ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

ZİRVEYE BÜYÜK DESTEK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.

ESNAF HASTANESİNDEN DEV ANLAŞMASI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 2022-2023 sezonunda Fethiyespor ile sponsorluk anlaşması yaptığını yayınladıkları basın duyurusuyla duyurdu. Sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir diyen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak Fethiyespor’la 2022-2023 sezonundan itibaren başlayacak olan sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyarız. Bu anlaşma sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader/ ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir” ifadelerine yer verdiler.

OTURARAK VOLEYBOL TAKIMI İLE ESNAF HASTANESİ ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Fethiye Oturarak Voleybol Takımı ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması sağlandı. Anlaşmaya Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’te katıldı.

ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI BELLİ OLDU

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu'nda düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nda çeyrek final karşılaşmaları belli oldu.

Mahalleler çeyrek final için mücadele edecekler

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu’nda düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın son 16 turu kura çekimi yapıldı.

‘RATEM Yerel’ Yerel radyoların güç birliği ve kararlılığıyla hayata geçti

Uzun zamandır çalışılan, her türlü altyapısı hazırlanarak kurulan RATEM Yerel uygulaması da devreye alındı.RATEM Yerel; bugüne dek üye yerel radyoların ticari iletişimden (reklam, sponsorluk, ürün yerleştirme gibi) dünya standartlarında pay almasını sağlayacağı gibi, radyoların erişimlerini, ölçümlenmelerini ve yayınlanan reklamların raporlamasının akredite kuruluşlar (RİAK-Kantar A.Ş.) tarafından yapılmasını da sağlayacak.

Muğla Bisikletine MUGİAD imzası

Muğla Genç İş İnsanları Derneği MUGİAD Muğla’nın Profesyonel Bisiklet takımı KARYA GSK’ ya forma ve kıyafet sponsoru oldu.  Bu sene Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu başta olmak üzere bir çok Uluslararası ve Ulusal Bisiklet Yarış ve organizasyona ev sahipliği yapacak Muğla’nın ilk Profesyonel Bisiklet takımı da bu sene ulusal ve Uluslararası yarışmalarda boy gösterecek.