Spor Bayram Haberleri

Spor Bayram Haberleri

Atmaca, sporculara ödüllerini takdim etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler belli oldu ve ödülleri verildi.

Karaca, “Hepinizin bayramını kutluyorum”

Fethiye Belediyesi tarafından “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Volkan Konak konserinde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca çeşitli açıklamalarda bulundu.

19 Mayıs'ta Atatürk anıldı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü ve Beşkaza Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Kaymakam Karaman’ın 19 Mayıs mesajı

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı.

Gençlik Haftası Yol Koşusu Yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yol koşusu Seydikemer ilçesinde yapıldı.

Kutlama Programı Çelenk Töreni İle Başladı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2023 Yılı Kutlama Programı, çelenk sunma töreni ile başladı. 

GENÇLİK TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ 19 MAYIS’TA 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Gençlik Türk Halk Müziği konseri yapılacak. Koro çalışmamız Gençlik Merkezi’nde başladığı öğrenildi. 

DALAMAN GENÇLİĞİNDEN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Koray Avcı konseri için Dalaman Gençliği Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’a teşekkür etti.

Dalaman gençliğinden Başkana teşekkür

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Koray Avcı konseri için Dalaman Gençliği Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’a teşekkür etti.

KORAY AVCI DALAMAN’I COŞTURDU

Dalaman Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi. Konserde ünlü sanatçı Koray Avcı sahne aldı. Koray Avcı kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

MUĞLA’DA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Menteşe Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

MENTEŞE'DE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Menteşe’de coşkuyla kutlandı. Binlerce Menteşeli 3 kilometre boyunca ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile birlikte yürüdü. Fener Alayına katılanlar Menteşe Belediyesi tarafından çalınan marşlar eşliğinde yürürken, vatandaşlar da evlerindeki balkon ve pencerelerden destek verdi. Başkan Gümüş, renkli görüntülerin oluştuğu Fener Alayına eşi ve kızıyla birlikte katıldı.

SEYDİKEMER’DE 19 MAYIS TÖRENLE KUTLANDI

Seydikemer’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 103’üncü yılında düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılına özel 103 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı açıldı.

GENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de kutlandı. Korona virüs salgını sebebiyle 2 yıldan bu yana tam manasıyla kutlanamayan 19 Mayıs Aatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

CHP’DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Törene CHP’lilerin yanı sıra Millet İttifakı üyesi Deva Partisi ve Gelecek partisi temsilcileri de katıldı.

19 Mayıs’ta Atatürk anıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

19 Mayıs'ta tekne turu keyfi

Havaların ısınması ile beraber Fethiye’de tekne turları ilçenin tanıtımı için önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

Gençlik yürüyüşü yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sahilde Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Kavşağı’nda başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.

Gençlerden Karate müsabakası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında karate müsabakası düzenlendi.

BAŞKAN DEMİR'DEN 19 MAYIS MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

KÖTEKLİ GENÇLİK FESTİVALİ GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Menteşe Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen 3. Kötekli Gençlik Festivali festival yürüyüşü ile başladı.

SADET KANSIZ “BAYRAMLAR ZEHİR OLDU ATATÜRK’Ü LAYIĞI İLE ANALIM”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Genlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “İktidarın yanlış politikaları nedeni ile bayramları kutlayacak halimiz kalmadı bari Atatürk’ü layığı ile analım” dedi.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs Pazar günü tüm ilçelerde Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN 19 MAYIS MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

KARACA’DAN 19 MAYIS MESAJI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “19 Mayıs; Türk ulusunun silkinerek aslına dönmesinin başlangıç günü olarak, tarihe damga vurduğumuz bir gündür” ifadesini kullandı.

ARENA FETHİYE BOKS KULÜBÜ TAKIM HALİNDE İL ŞAMPİYONU OLDU

Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı boks turnuvasına Fethiye den katılan Arena Fethiye boks kulübü 20 altın 4 gümüş madalya kazanarak takım halinde il şampiyonu oldu.

BAŞKAN OTGÖZ: “TÜRK MİLLETİ 19 MAYIS’TA DESTAN YARATMIŞTIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe adını altın harflerle yazdıran 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

MİLLİ SPORCULARDAN ZİYARETLER

Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve beraberin de milli sporcuları ile Fethiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’yi ziyaret ettiler.

“19 MAYIS ÖZGÜRLÜK UMUDUNUN İNANCA DÖNÜŞTÜĞÜ GÜNDÜR”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında 19 Mayıs’ın bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı gün olduğunu vurgulayan Başkan Gümüş, “Ata’mızın ‘Bütün Ümidim Gençliktedir’ sözü onun ileri vizyonunun, gençlere sevgisinin ve güveninin de göstergesidir” dedi.