Spor Federasyonu Haberleri

Spor Federasyonu Haberleri

ZİRVEYİ ZORLUYORLAR

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun düzenlediği Türkiye Satranç Şampiyonasında Muğla’yı temsil eden görme engelli kadın sporcularımız derece alarak Türkiye sıralamasında zirveyi zorladılar.

GÖRME ENGELLİ SPORCU YÜZMEDE TÜRKİYE 3’SÜ OLDU

Türkiye Yüzme Şampiyonasında Muğla’yı temsil eden görme engelli sporcu Yusuf Eşin yüzmede Türkiye 3.’sü oldu. Yüzmede alınan bu başarıyla Muğla’nın gururu oldu.

Muğla’da Avrupa Spor Haftası kapsamında “Ulusal Herkes İçin spor ve Sağlık Günleri” etkinlikleri töreniyle başladı

Muğla'da Avrupa Spor Haftası kapsamında "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliği açılış töreniyle başladı. Her yıl 23-30 Eylül tarihlerinde kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında yapılacak tüm etkinlikleri 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da Avrupa Delegasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonunun koordinasyonunda gerçekleştirilmektedir.

8. Kulüpler Plaj Korfbol Turnuvası Ortaca Sarıgerme Sarçed plajında yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye Gelişmekte olan Spor Federasyonu 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan “8. Ulusal Plaj Korfbol Turnuvası” 06-08 Ağustos tarihlerinde Ortaca Sarıgerme Sarçed plajında yapıldı.

Köyceğiz ev sahipliği yapıyor 

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2020-2021 Sezonu İşitme Engelliler Hentbol Erkekler 1. Lig müsabakaları Köyceğiz’de başladı.