Tebrik Haberleri

Tebrik Haberleri

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Davranış

Seydikemer’de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı’na bağış yapmalarını istedi.

Başkan Karaca Tebrikleri Kabul Etti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Karaca, “Fethiye’nin temel sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Vekil Otgöz Çalışan Gazateciler Günü'nü Kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum.”

Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Basın İlan Kurumunun kuruluş yıldönümünün 63. yılına ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

Gülebak, masajında Türk Basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olarak 63 yıldır faliyet gösteren Basın İlan Kurumunun yönetimi ve çalışanlarını tebrik etti.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Okulları Tebrik Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Daha Temiz Deniz, Daha Temiz Türkiye Var mısın?” yarışmasında derece giren Karadere Anaokulu, Karaköy İlkokulu ve Karaköy Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Altın madalya alan öğrenciler Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında 2 kategoride 2 madalya alan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Alim Karaca'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladığı yazılı mesajda; “29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan bu günü büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Fethiye’de yaşayan yurttaşlarımız ile şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan bu özel günümüzü bizimle paylaşan tüm dostlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

CHP’li Mehmet Demir'den Yeni İl Başkanı Zekican Balcı'ya Tebrik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Kongresi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Mevcut başkan Hüseyin Erol ile Zekican Balcı'nın yarıştığı seçimlerde, Zekican Balcı 333 oy alarak CHP Muğla İl Başkanı oldu.

Kur’an kursu öğrencilerinden esnaf ziyareti

Fethiye Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticileri, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların kandillerini tebrik ettiler.

Vali Akbıyık’tan Duyarlı Davranış

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yeni göreve başlaması nedeniyle tebrik için kendisine çiçek gönderilmemesini, bunun yerine AFAD'a bağış yapılmasını istedi.

Fethiyeli Güreşçi Başpehlivan Oldu

Denizli'nin Kale ilçesinde düzenlenen 27. Geleneksel Kale Davaz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlığı Fethiye Belediyesi sporcusu Ali Yanatma kazandı.

İlçe Başkanı Güler Kongreye Katıldı

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan genel kuruluna katılan Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, yeniden göreve seçilen İl Başkanı Yılmaz Elçin ve yönetimini tebrik etti. 

MENTEŞE BELEDİYESPOR’DAN 20 MADALYA 

Menteşe Belediyespor hafta sonu katıldığı Karate ve Masa Tenisi Turnuvalarından 20 madalya alarak önemli bir başarıya imza attı. Başkan Gümüş voleyboldan sonra karate ve masa tenisinden elde edilen başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti. 

BAŞKAN OTGÖZ FTSO’YU ZİYARET ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen FTSO organ seçimleri sonrası güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni FTSO yönetimini tebrik etti. 

BAŞKAN SOYDEMİR'DEN FTSO'YA ZİYARET

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soydemir, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen organ seçimleri sonrası güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni Oda yönetimini tebrik etti.

MUĞLA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TOPLANTISI FTSO’DA YAPILDI

Muğla Genç Girişimciler Kurulu toplantısı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yapıldı. Toplantı öncesi girişimciler kurulu üyeleri, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelerek FTSO organ seçimleri dolayısıyla tebriklerini iletti.

BAŞKAN KARACA FTSO’YU ZİYARET EDEREK BAŞKAN ÇIRALI VE YENİ FTSO YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen FTSO organ seçimleri sonrası güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni FTSO yönetimini tebrik etti.

BAŞKAN ÇIRALI MAZBATASINI ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminde 13 grubun 13’ünü, 19 Ekim Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu seçimlerinde ise 37 meclis üyesinin 37’sinin oyunu alarak tekrar FTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Osman Çıralı, mazbatasını aldı. Yeni FTSO yönetimi adına Başkan Çıralı’ya mazbatası, Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ungan tarafından verilirken Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı da törene katılarak Başkan Çıralı ve FTSO yönetimini tebrik etti.   

DERECEYE GİRENLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Fethiye Belediyesi, İklim Değişikliği ve Çevre Temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren vatandaşlara bisiklet hediye etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tüm katılımcıları tebrik ederek, ödülleri takdim etti.

ŞAMPİYON BOKSÖR OLPAK’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri kazanan Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

RESİM SERGİSİNİN GELİRİ ONKOLOJİ BÖLÜMÜNE BAĞIŞLANACAK

Taylandlı Sukanya Chartsook'un resim sergisi, Özer Olgun Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışı Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, çok sayıda vatandaş ile yapıldı. Sukanya, eserlerinin satışından elde edilecek gelirin P'sinin Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji bölümüne malzeme alımı için bağışlanacağını açıkladı. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, gelirinin anlamlı bir şekilde kullanılacağından dolayı ressam Sukanya’yı tebrik ederek, tüm Fethiye halkını bu özel sergiye davet etti. Sergi 22 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak.

TOROS, “OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’”

Seyircisi önünde net bir galibiyet alan Fethiyespor, taraftarını mutlu etmeyi bildi. Galibiyetin ardından camiada yüzler gülerken Teknik Direktör Mesut Toros FRT TV mikrofonlarına konuştu.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

BAŞKAN GÜMÜŞ, ŞAMPİYON TAKIMI TABLET İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ege Yıldızları Spor Kulübü Çim Hokey Takımının başarılı sporcuları ve teknik ekibi ile buluştu. Menteşe Belediyesi Yalabık Parkında sporcularla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Gümüş, Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularını Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı olarak elde ettikleri Türkiye Şampiyonluklarını tebrik ederek, başarılarından dolayı tablet ile ödüllendirdi.

ÖZEL FETHİYE’DE LGS’DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarına bir yenisi daha ekledi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Ayrıca bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçları ile de 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8. Sınıf öğrencisi Aslı Koçak Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. İki sevinci bir arada yaşayan okul öğrencisi Aslı Koçak’ı ve ailesini okulda yapılan törenle tebrik etti.

BAŞKAN OTGÖZ, BÜYÜKER AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına alan Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’i ziyaret etti.

TSD Başkanı Boyraz, Karaca’yı tebrik etti

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yaptığı her hizmette engellilere de yer vermesi, erişebilir ve ulaşılabilir bir şehir yapmak için verdiği çaba için teşekkür etti.

Seydikemer’de Kurban Bayramı birlik ve beraberlik içinde kutlandı

Seydikemer’de Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı birlik ve beraberlik içinde gerçekleşti. Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bayram tebriklerini kabul etti.

FTSO’DAN REKORTMEN FİRMAYA PLAKET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’de 2020 yılında kurumlar vergisi rekortmeni olan aynı zamanda en fazla istihdam sağlayan işletmeler arasında 3’üncü sırada yer alan ‘Doğantur Turizm, Emlak, İnşaat Taahhüt, Nakliye, Akaryakıt, LPG, Otogaz, İthalat ve İhracat, Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Doğan’a plaket verdi. Doğan ve birlikte çalıştığı tüm şirket yetkililerini tebrik eden Başkan Çıralı, “Bu vesileyle ödedikleri vergiler, sağladıkları istihdam, ihracat ve turizm girdileriyle bölge ve ülke ekonomimize değer katan, tüm FTSO üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.