Televizyon Programı Haberleri

Televizyon Programı Haberleri

GÜNDOĞDU, “FETHİYE HIZLI GELİŞEN BİR İLÇE, İL OLMALI”

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 il projesi ile çıkılan yolda Fethiye’nin de il olması konuşuluyor. Bununla ilgili Türkiye genelinde 19 ilçenin il olma durumu var. “Fethiye il olmaya hazır mı?” diye Clup Tuana Fethiye’nin Genel Müdürü ve Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu’ya sorduk.

BAŞKAN DEMİR, “NE OLMUŞ FOSEPTİK BİR HAFTA DENİZE AKTIYSA” BAŞKAN DEMİR, “FOSSEPTİK OLAYI BİR DOĞAL AFET”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir katıldığı bir televizyon programında, foseptik ile ilgili gelen soruya verdiği cevapla vatandaşın tepkisini çekti. Yaşanan foseptik sorunu için afet diyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Ne olmuş bir boru patladı da kanalizasyon bir hafta denize aktı. Tamam, biz istiyor muyuz böyle bir şeyi? Ama afet” şeklinde konuştu.

ANTALYA’DA KAYBOLAN İKİ ARKADAŞ FETHİYE’DE BULUNDU

Antalya’da kaybolan ve ailesinin bir televizyon programı aracılığıyla da iki arkadaş polis ekiplerince Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulundu.

OSMAN ÇIRALI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), yasal süresine göre bu yıl kasım ayında yapılacak seçimlerine 7 ay kala Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, aday olduğunu açıkladı. Katıldığı televizyon programında konuyla ilgili soruları cevaplandıran Osman Çıralı, “Yeniden aday olma kararı benim tek başıma verebileceğim bir karar değil. Bu göreve 4 yıl önce arkadaşlarımla birlikte talip olduk. Yeniden aday olmaya da birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızla karar verdik. Başlattığımız projelerimizin, devam eden çalışmalarımızın sonuçlarını almak, pandemi nedeniyle yapamadığımız çalışmaları tamamlamak için birlikte yola çıktığım arkadaşlarımızla yeniden aday olmaya karar verdik. Odamız ve bölgemiz için hayırlısı olsun.” diye konuştu.

Bakan Tüzmen, 'Fethiye ile ayrı bir bağım var'

Bir televizyon programı çekim için Fethiye gelen eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette soruları da yanıtlayan eski Devlet bakanı Kürşat Tüzmen, “Tarımıyla, ticaretiyle ve turizmi ile son derece önemli katkılar sağlayan, Türkiye’ye moral olan bir ilçemiz Fethiye. Birçok Anadolu şehrinden de büyük. İdare edilmesi kolay değil. Ama şunu gördüm burada herkes elinden gelen katkıyı sağlıyor” dedi

'Üniversiteler fuhuş evleri' sözlerine Muğla'dan kınama

Katıldığı bir televizyon programında üniversiteler için 'fuhuş evleri' ifadelerini kullanan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında Eğitim Sen Muğla İl Başkanlığı kınama mesajı yayımladı.

Muğlalı Arıcılardan, Fox TV’ye Tekzip Talebi

FERDİ YAVUZ- Muğla Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (MAYBİR), Fox TV’ye tekzip talebinde bulundu. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel’in, Fox TV ekranlarında sunduğu “Çağla İle Yeni Bir Gün” adlı televizyon programına telefonla bağlanan Prof. Dr. Sibel Silici ve yine programa konuk edilen Dr. Emel Damarlı’nın, arıcılık ve arı ürünleri il e ilgili vermiş oldukları yanlış bilgiler ile tüketicilerin yanlış bilgilendirilmesi sebebinden dolayı MAYBİR, Fox TV’ye tekzip talebinde bulundu.

MEB Bakanı Selçuk'un Açıklamaları ÖNDER'i Hayal Kırıklığına Uğrattı!

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Muğla İl Temsilcisi Sefa Kara, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un bir televizyon programında imam hatip okullarıyla ilgili yapmış olduğu açılamanın kendilerini üzdüğünü söyledi.