Termometre Haberleri

Termometre Haberleri

Fethiye’de sıcak hava devam ediyor

Tatil cenneti Fethiye’de Eylül ayının ilk haftasında termometreler 32 dereceyi gösterirken hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde seyretmeye devam ediyor.

SICAK HAVA GELİYOR

Eylül ayının son günleri yaşanırken Fethiye’de hafta sonu termometreler 35 dereceye kadar yükselecek. Türkiye’nin dört bir yanında soğuk hava etkili olurken, tatil cenneti Fethiye’de hafta sonu yazdan kalma bir gün yaşanacak.

SICAK HAVA DEVAM EDİYOR

Eylül ayının ilk haftası yaşanırken hava sıcaklıkları 30 derecenin üstünde seyretmeye devam ediyor.

HAVA 40 DERECE KİMSE KLİMA AÇMIYOR!

Fethiye’de yaz ayı devam ederken termometreler ise 40 derecelere dayandı. Bu koşullar altında bir vatandaştan, toplu taşıma araçlarında klima açılmaması ve dolmuşa çok sayıda vatandaş alınması konusunda şikâyetler geliyor.

SICAK HAVALARA DİKKAT!

Fethiye’de sıcak hava etkisini giderek artırmaya devam ediyor. Temmuz ayının son günleri yaşanırken termometreler 35-40 derece göstermeye başladı.

DENİZİN TADINI ÖLÜDENİZ’DE ÇIKARTTILAR

Meteorolojiden Muğla’nın iç kesimlerinde havaların soğuyacağı ile ilgili açıklama yapılmasına rağmen Fethiye’de termometreler 21 dereceyi gösterdi. Havanın ısınmasını fırsat bilen yerli ve yabancı vatandaşlar Ölüdeniz’de deniz, kum ve güneşin tadını çıkartıyor.

GÜZEL HAVA ÇOCUKLARA YARADI

Fethiye’de termometreler 20 dereceyi gösterdi. Hafta sonu sıcak havayı gören çocuklar ise parklara koştu.

Fethiye’de hava sıcaklığı sokak ve caddeleri boşalttı

Fethiye’de termometreler bugün hava sıcaklığını 35 derece olarak gösterdi. Sıcak hava ve nem oranının yüksek olmasıyla birlikte daha yoğun hissedilen sıcaklık nedeni ile Fethiye’de Cadde ve sokaklar bomboş kaldı. Fethiye genelinde etkili olan sıcak hava nedeni ile vatandaşların büyük çoğunluğu evde kalmayı tercih ederken, birçoğu da sahilleri ve yaylaları tercih etti.

Su altında serinlediler

Fethiye son günlerde etkisi iyice hissedilen sıcaklık devam ederken, termometreler 40 dereceyi gösterdi. Pandemi nedeniyle maske takmak zorunda kalan vatandaşlar ise sıcak hava nedeniyle bunalmaya başladı.

Muğla’da Termometre Çıldırdı: 47 Derece

Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından sıcak hava uyarısının yapıldığı iller arasında yer alan Muğla’da saat 13.00-13.30 arasında termometre 47 dereceyi gösterirken bunun Muğla tarihinde Mayıs ayı rekoru olduğu açıklandı.

Afrika Sıcakları, Toz Bulutuyla Bodrum’un Üstüne Çöktü

Afrika sıcaklarının etkisine giren Bodrum’da termometreler 44 dereceyi gösterdi. Toz bulutu, tüm ilçeyi sardı.