Trafik Kontrol Haberleri

Trafik Kontrol Haberleri

HAVACILIK TANITIMINA ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Menteşe Belediyesi ve Muğla Kokpit Okulları işbirliğinde düzenlenen ‘Havacılık Tanıtımı ve Uçaklar Nasıl Uçar’ etkinliği Menteşe Çocuk Bilim Parkında gerçekleşti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Muğla Kokpit Okulları Sivil Havacılık Meslek Dersleri Öğretmeni Eren Karagöz tarafından uçaklar nasıl uçar, uçak bakımı, hava trafik kontrolü ve havacılık sektörü hakkında çocuklara bilgiler verildi.

EMNİYETTEN GECE MESAİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde saat 22.00-00.00 saatleri arasında güvenlik kontrolü gerçekleştirdi.

FETHİYE EMNİYETİ’NDEN MOTOSİKLET KONTROLÜ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri motosiklet sürücülerini kontrollere devam ediyor. Motosiklet sürücülerinin kurallara uyup uymadığını denetleye ekipler kusuru olanlara ceza yazıyor.

KAYMAKAMDAN SÜRÜCÜLERE BİLGİLENDİRME

7-13 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında “Yayalar için 5 Adımda Güvenli Trafik” mottosunun etkin olarak kullanılmasının sağlanması ve tanıtımının yapılması amacı ile Ölüdeniz Yolu Trafik Kontrol Noktası’nda sürücülere broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı.

56 saatlik kısıtlamada yağmur sessizliği 

Fethiye’de 56 saatlik kısıtlamanın ilk gününde yağan yağmur nedeniyle geçtiğimiz hafta en yakın marketlere alışverişe gidenlerin yoğunluğu yoktu. Kısıtlama nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hakim olurken, zaman zaman rüzgar ve yağmur etkili oldu. Vatandaşlardan alışverişe çıkanlar Kovid-19 tedbirlerine uyduklarını ifade ettiler. 

Trafik Kontrolü Sırasında Polisleri Linç Ettiler

FERDİ YAVUZ- Ehliyetsiz sürücü ve arabadaki grup trafik polislerine saldırdılar.

İlçe Emniyet Müdürü, Polislere Pasta Kesti

FERDİ YAVUZ- Muğla- Denizli trafik kontrol noktasında görev yapan polisler için Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz pasta kesti.