Traktör Haberleri

Traktör Haberleri

CHP, Fethiye Tarihindeki En Kalabalık Karaçulha Mitingini Yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala halk buluşmaları kapsamında Çarşamba akşamı Karaçulha mahallesinde konuştu. Kendisi de esasen domates üreticisi olan Alim Karaca, Karaçulha'daki mitinge traktör üstünde, meşaleler ve havai fişekler eşliğinde, görkemli bir giriş yaptı.

2 Traktör Dolusu Çöp Ve Atık Toplandı

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Milas Belediyesi sorumluluk alanı dışında kalan Balavca Deresine atılan çöp ve atıkları temizledi. Yapılan temizlik çalışmalarının sonucunda iki traktör dolusu çöp ve atık toplandı.

Demir: “Çiftçiye ÖTV’siz Traktör Verilecek”

Milletvekili Adayı Mehmet Demir 11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanılması halinde çiftçiye ÖTV’siz traktör verileceğini açıkladı.

TRAKTÖR DEREYE UÇTU

Esenköy’de traktör yoldan 10 metre aşağıdaki dereye uçtu. Traktör altında kalan vatandaş Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

ÇALIŞ SAHİL KUMU TEMİZLENİYOR

Bölge Turizmi’nin en önemli yerlerinden biri olan Çalış Sahili’nde temizlik çalışması yapıldı. Sahil daha kalkiteli bir sahil kumu elde edebilmek adına traktöre bağlanan elek ile temizlendi.

Bizim bahçe projesi hayata geçti

Fethiye Belediyesi, Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Likya Kadın Girişim Üretim İşletme Ve Kalkınma Kooperatifi’nin ortak projesi olan Bizim Bahçe Projesi hayata geçti. Proje kapsamında sırasıyla kaya inciri, zeytin ve nohut dikim alanlarının açılışı yapıldı. Konuşmalar ile başlayan açılış Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in traktör kullanması ile sona erdi.

90 yaşında hala üretiyor

Fethiye’ye bağlı İnlice Mahallesi’nde çiftçilik yapan Ahmet ve Latife Kovantepe çifti traktör girmediği için tarlalarını eşekle sürüyorlar. 90 yaşında olmasına rağmen çalışmaktan hiç vazgeçmeyen Ahmet Kovantepe ve eşi Latife Kovantepe çiftçilik yaparak hem üretip hem geçimlerini sağlıyorlar.

Tır Traktöre Çarptı: 2 Yaralı

Yatağan’da tır, traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce Alınan Çim Biçme Traktörleri İlçelere Teslim Edildi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından alımı yapılan 8 adet çim biçme traktörü ile kök havalandırma ve kum serpme makinalarının Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerine teslim töreni Muğla Atatürk Stadında gerçekleştirildi.

Traktör canlarını aldı

Seydikemer İlçesi’ne bağlı Dereköy Mahallesi’nde römorkunda odun yüklü traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin baba oğul olduğu öğrenildi.

Başkan Otgöz'den Süleyman Yıldırım'a 'Teşekkür Belgesi'

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Arifler Mahallesi’nde başlayan ve Kabaağaç Mahallesine sıçrayan orman yangınını söndürmeye giderken traktörüyle kaza yapıp yaralanan Süleyman Yıldırım'a ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti.

Bakan Kurum’un Söz Verdiği Traktör Teslim Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaraları hızla saracağız talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydikemer’in Arifler Mahallesinde çıkan ve birçok mahalleye yayılan orman yangınına müdahale ederken traktörü devrilerek yaralanan çiftçi Süleyman Yıldırım’a verdiği sözü tuttu. Yıldırım’a traktörü Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz teslim etti.

Tek kollu kahraman

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi'nde çıkan orman yangınında tek kolu ile traktör kullanarak, yangına su taşıyan Serhat Erfidan vatandaşları duygulandırdı.

Seydikemer Yangınının Kahramanının İlk Sözleri Duygulandırdı

Seydikemer'in Arifler Mahallesinde başlayıp birçok mahallenin etkilendiği yangın yerinde Traktörü ve ilaç pompası ile müdahale ederken Kabaağaç bölgesinde kontrolden çıkarak devrilen taraktörün altında kalan Süleyman Yıldırım ameliyattan çıktı.

Menteşe'de Traktör Kazası; 1 Yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde traktör kazasında 1 kişi yaralandı.

Borçlarını ödeyemeyen çiftçi intihar etti

Kahreden olay Muğla’nın Milas ilçesinde yaşandı. Başucunda “Borcum çok, traktörümü satıp borçlarımı ödeyin” şeklinde notla bulunan bir çiftçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Traktör Altında Kalan Şahsı İtfaiye Kurtardı

Muğla’nın Ortaca İlçesinde traktör altında kalan şahsı itfaiye ekibi kurtardı

Milas'ta Traktör Devrildi; 1 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Seydikemer’de Traktör Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.

Çalışırken Devrilen Traktörün Altında Kalan Çiftçi Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, tarlasında çift sürmekte olan üretici, kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.

Ters Dönen Traktörün Altında Can Verdi

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

Datçalı doğa severler temiz çevre için kolları sıvadı

Muğla’nın Datça ilçesinde bir araya gelen 25 kişilik doğa sever grup, ormanlık alanda 3 traktör atık topladı.

Ağır Yaralanan Traktör Sürücüsü Kurtarılamadı

Milas’ın Hisarcık Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen traktör kazasında ağır yaralanan sürücü yaşamını yitirdi.

Muğla’da Traktör Kazası: 1 Ölü

Menteşe’nin kırsal Kıran mahallesinde meydana gelen traktör kazasında sürücü yaşamını yitirdi.

Kontrolden Çıkan Traktör Can Aldı

Milas’ın Beçin Mahallesi Kıyılama Mevkii’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.