Türkiye Bisiklet Federasyonu Haberleri

Türkiye Bisiklet Federasyonu Haberleri

Yiğit, ‘Çok Güzel Bir Etkinlik’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Fethiye – Marmaris Etabı start aldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2024) dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı başladı.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu' ndan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı öncesi emeklerinden dolayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Fethiye-Marmaris Etabı Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı sporcuların start almasıyla başladı.

Yiğit," Bisiklet Turu’nu kazasız, belasız tamamladık"

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166km Fethiye – Marmaris etabı Gaffar Okkan Caddesi’nde sporcuların start alması ile beraber başladı.

Bu atlayış çok beğenildi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Babadağ Etabı renkli görüntülere sahne oluyor.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Babadağ Yarışı Devam Ediyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye – Babadağ etabı için yarışı devam ediyor. 

Başkan Karaca, “Elimizden Gelen Tüm Desteği Vereceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Kaymakam Ertaş, “Fethiye’nin tanıtımı açısından harika bir organizasyon”

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Vali Akbıyık, “Muğla’mız için çok önemli bir organizasyon”

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Türkiye Bisiklet Turu’nun Tanıtımı Yapıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 8 gün boyunca Eurosport ve TRT ekranlarından milyonlarca haneye ulaşacak 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için hazırlıklar devam ederken dev organizasyonun tanıtım toplantısı Türkiye Bisiklet Federasyonu ev sahipliğinde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na destek veren kurumların, sponsorların temsilcilerinin, bisiklet ve spor dünyasından isimlerin ve medya mensuplarının büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya’dan İstanbul’a göz kamaştıran parkuru ile ilgili detaylar paylaşıldı. 

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU NİSAN AYINDA

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Baş Raportörü Baki İlgün beraberinde  Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ederek bu sene 58.si gerçekleştirilecek olan Dünyanın ve Türkiye’nin en prestijli yarışlarından biri olarak kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hakkında bilgi verdiler.

MUĞLALI BİSİKLETÇİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya da düzenlenen Bisiklet Turkiye Şampiyonasında Nurettin Emre Oruç, Barış Akkoyun, Mevlüt Emre Özkurt ve Fatih Güngör den oluşan Muğla Karya GSK Bisiklet Takımı Türkiye 2.si oldu.

MUĞLA’DA İŞE BİSİKLET İLE GİTTİLER

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve İl Müdürlüğü Şube Müdürleri 16-22 Eylül 2022 Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Kötekli’de bulunan İl Müdürlüğü Lojmanlarından işyerleri olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binasına 7 km Bisiklet sürerek gittiler.

Küçükbakırcı, organizasyonları, bu bölgede yapmaya devam edeceğiz

56. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6. etabı için Fethiye’ye gelen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, “bu organizasyonları, bu bölgede yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini tüm dünyaya sergileyeceğiz” dedi. 

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Fethiye - Marmaris etabı başladı

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2021) 6. günündeki 129,1 kilometrelik Fethiye-Marmaris etabı start aldı. Fethiye’de Cumhuriyet Meydanı önünden başlayan startı Muğla Valisi Orhan Tavlı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman verdiler.

Muğla’da bisiklette kıyasıya mücadele

Açık havada ve sosyal mesafeye uygun olması nedeni ile pandemi döneminin en kabul gören sporlarından birisi olan Bisiklet Muğla’da büyük bir ivme yakaladı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun Yeni Nesil Yarış motto su ile Muğla Kulüplerarası ve Ferdi Yol Bisikleti yarışı 7 kategoride 94 sporcunun katılımı ile Muğla Menteşe’de gerçekleştirildi. 

Muğlalı Bisikletçiler Alanya’dan Döndüler

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığınca Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1.Etap Bisiklet Yol ve Kriteryum yarışına katılan Muğlalı Bisiklet sporcuları genel klasmanda 14'ncü olarak Muğla’ya döndüler.