EVİ YANAN VATANDAŞIN EŞYALARI TESLİM EDİLDİ

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Dükkan Senin Mağazası ekipleri, Yeşilüzümlü'de evi yanan vatandaşa yardım eli uzattılar.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çıkan yangınlarda kullanılamaz hale gelen evle ilgili Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya bilgi verildi. Karaca’nın talimatı üzerine Fethiye Belediyesi’ne ait ‘dükkan senin’ mağazasındaki ürünler, gıda ve yakacak yardımları mağdur vatandaşa ulaştırıldı. 
Yeşilüzümlü’deki evinin kullanılmaz halde olmasından dolayı Çatalarık’a taşınan vatandaşlara sahip çıkan Fethiye Belediyesi, beyaz eşya dahil olmak üzere temel eşyaların tamamı, gıda ve yakacak ürünleri ekipler ile vatandaşa ulaştırdı. 
Bu tür yardım konularında hassasiyet gösterdiklerini belirten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Belediye olarak hizmetler yanı sıra bu tür sosyal yardımlarımızı sürekli gerçekleştiriyoruz. Bu konuda hassasiyetimiz oldukça fazla. Direkt vatandaşlarımızla görüşüyoruz, gerekli adımları atıyoruz. Buna benzer yardımlarımız oldukça fazla ama biz burada hassas davranıyoruz” dedi.
EVİ YANAN VATANDAŞIN EŞYALARI TESLİM EDİLDİEVİ YANAN VATANDAŞIN EŞYALARI TESLİM EDİLDİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN