Fethiye'de Atatürk saygı ile anıldı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83'üncü yıl dönümü dolayısıyla, Fethiye Beşkaza meydanında Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende ilk olarak Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, iktidar partisi, ana muhalefet partisi, mecliste grubu bulunan partililer ve sivil toplum kuruluşları da Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz kahraman, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 83’üncü Yıl dönümünde Fethiye’de de saygı, minnet ve şükran ile anıldı. 
Fethiye’de Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni yapıldı. Beşkaza Meydanı’ndan düzenlenen ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ programına Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Adil Emin Kaya, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve vatandaşlar katıldı. Tören Atatürk Anıtı’na çeleklerin sunulmasıyla başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde yakılan meşale ile birlikte 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu tören, Atatürk şiirlerinin ardından sona erdi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN