Fethiye'den 2 Kişi de Var

Resmi gazete'de yayımlanan kararla, FETÖ/PDY, DEAŞ, PKK/KCK ve DHKP/C terör örgütlerinin sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 770 kişinin mal varlıkları donduruldu.Mal varlığı dondurulanlar arasında Muğla'dan 1 isim Fethiye'den 2 isim de var.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

24 Aralık 2021 Cuma gün ve 31.699 sayılı Resmi Gazete ‘de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati imzasıyla yayınlanan karar ile FETÖ/PYD Terör Örgütü Üyesi oldukları iddiası ile 454 kişinin , PKK/KCK Terör Örgütü oldukları iddiası ile 108 kişinin, dini istismar eden terör örgütü oldukları iddiası ile 119 kişinin ve sol terör  örgütü oldukları iddiası ile 89 kişinin malvarlıkları donduruldu.
Mal varlıkları dondurulduğu Resmi Gazete’de yayınlanan kişilerin arasında Muğla’dan Bekir K. ,Fethiye’den Mehmet Nail Y. ve Rıza P.’ de yer alıyor.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, "6415 sayılı Kanun'un 7'nci maddesinin 3'üncü fıkrası uyarınca, aynı Kanun'un 3'üncü ve 4'üncü maddesi kapsamına giren fiilleri gerçekleştirdikleri hususunda makul sebeplerin varlığına istinaden ekli listelerde adı geçen kişi, kuruluş veya organizasyonların Türkiye'de bulunan malvarlıklarının dondurulması kararlaştırılmıştır. Bu Karara karşı, 6415 sayılı Kanun'un 7'nci maddesinin 4 öncü fıkrası uyarınca, Ceza Muhakemesi Kanunu hükümlerine göre ilgili Ankara Ağır Ceza Mahkemesine itiraz edilebilir." ifadelerine yer verildi
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN