Fethiye'nin çocukları basketbolda Muğla birincisi

Fethiye yıldızları U-14 Basketbol Takımı Fethiye ilçe birinciliğinin ardından oynanan final maçında Türdü Basketbol Takımını mağlup ederek Muğla İl şampiyonu oldu. Zorlu geçen final maçının ardından Muğla'yı bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Takım kaptanı Efe Dündar'ın ve daha birçok oyuncunun bireysel performansının ön plana çıktığı  maçı aileleri tribünden izleyerek destek verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Takım hocası Aykut Serilmez bölge maçlarının 4-8 Şubat tarihleri arasında Kütahya’da yapılacağını açıklayarak şöyle devam etti: ‘ Öncelikle aylarca birçok takımla karşılaşarak bütün maçlarımızı kazandık ve Fethiye ilçe şampiyonu olduk. Sonrasında Muğla’daki İl şampiyonasına katıldık ve buradaki maçlarımızın da tamamını kazandık ve Muğla’mızı bölgede temsil etmeye hak kazandık. Takımımızı göstermiş oldukları mücadele için tebrik ediyorum. Çok çalıştılar, bu başarıyı hak ettiler. Fethiye’ye bu gururu yaşatan tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Çocuklarımıza sporun önemini, birlik beraberlik içerisinde mücadele etmenin önemini anlatmalıyız. Takım sporları; paylaşmayı, yardımlaşmayı, takım halinde hareket ederken bireysel hırsların takımın önüne geçmesini kontrol etmeyi geliştirir. Takımımızın da bu azim ve beraberlikle Bölge şampiyonasında birinci olacağına inanıyorum. Önümüzdeki hafta Antalya-Kemer’de oyuncularımızla 1 haftalık kampa katılacağız. Ve bölge şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanacağız. Rakibimizi ve takımımızı göstermiş oldukları mücadele için bir kez daha tebrik ediyorum. ‘ Dedi. 
Takım Kaptanı Babası ve Psikolojik Danışman Salih Dündar: Özellikle harika oyunculardan oluşan bir kadro oluşturup çocuklarımızı yetiştiren hocalarımız Aykut SERİLMEZ ve Eyüp Can YAVUZ’a çok teşekkür ediyorum. Spor her zaman hayatımın bir parçası olmuştur. Bu bilinci çocuklarıma da aşıladığımı düşünüyorum. Psikolojik açıdan değerlendirecek olursak küçük yaşlarda sporla ilgilenen çocuklar paylaşmayı, dayanışmayı, yardımlaşmayı, ekip çalışmasını öğrenirler, kendi yeteneklerini keşfederler. Okul hayatlarında başarılı olurlar. Bu nedenle çocuklarımızı spora teşvik etmeliyiz. Üst düzey bir performans göstererek hepimizi gururlandıran, şampiyonluk maçında kupayı  kaldıran öncelikle oğlum ve takım kaptanı olan Efe Dündar’ı ve tüm oyuncuları göstermiş oldukları mücadele için tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bu kadar güzel ve başarılı çocukları yetiştiren ailelerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.’ Dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN