Fethiye Protokolünden Muhtarlar Derneğine ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile protokol üyeleri Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, Muhtarların gününü kutladılar.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kaymakamlık Binası Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen 19 Ekim Muhtarlar Günü çelenk sunma törenin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, ilçe siyasi parti başkanları ile STK temsilcileri Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarların gününü kutladılar. Muhtarlarla tek tek selamlaşan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca muhtarlar ile fotoğraf çektirdi. Ziyaretin ardından protokol üyeleri ve muhtarlar Boğaziçi Restoran’da düzenlenen kahvaltı etkinliğinde tekrar bir araya geldi. Kahvaltı etkinliğinde konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Bizleri yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızı hep beraber burada görmek ve özellikle kaymakamımızın ve belediye başkanımızın muhtarlara verdiği bu destek beni gerçekten çok gururlandırdı. Kendilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bütün muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum. İnşallah ileriki süreçlerde de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla beraber yolumuza devam edeceğiz. Herkese teşekkürler” dedi. 
“MUHTARLARIMIZ İLE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “1,5 yıllık salgın süreci boyunca zor bir zamandan geçtik. Hem sizler hem belediye olarak hem ülkemiz olarak sıkıntılı bir süreçten geçtik. Bunları çok şükür atlatıyoruz. Önümüzde bizi güzel günler bekliyor. Hizmet açısından çok daha güzel bir 2,5 yılı sizlerle birlikte yaşayacağız. Bu süreçte yürürken elbette bazı arkadaşlarımızla mesai açısından bir takım sıkıntılar yaşamış olabiliriz. Sizler de biliyorsunuz yoğun bir tempo içerisin de çalışıyoruz. Bazen bir araya gelemiyoruz ama bugün sayın kaymakamımız, mülki amirlerimiz, siyasi partilerimizin temsilcileri ve siz değerli muhtarlarımız ile birlikte bir aradayız. Değerli arkadaşlar şunu hiçbir zaman unutmayalım önemli olan birlik ve beraberliktir. Siyaseti bir kenara bırakacağız. Seçimler 2,5 yıl sonra geldiği zaman hep beraber o zaman siyasetimizi yapacağız ve halkın iradesine de hep beraber saygı duyacağız. Biz Fethiye birlik ve beraberliği yakalamış durumdayız. Elbette bazı muhalif arkadaşlarımız muhalefetini yapacaktır. Görevleri o dur onu da yapmalıdırlar zaten ama ölçü sınırlarını aşmamak kaydıyla. Ben şahsım adına astım, üstümü bilen bir insan olarak Fethiye’de başta kaymakamımız, başsavcımız ve mülki amirlerimiz ile devletin bütün temsilcileri ile iyi ilişkiler içerisinde olan bir insan olarak 2,5 yılımı dolu-dolu geçirdik ve pandemiye rağmen çok güzel işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bundan sonra hiçbir siyasi ayrım yapmadan 41 muhtarımızla birlikte el ele, kol-kola vereceğiz ve bölgemizde güzel hizmetler yapacağız. Dediğim gibi birlik ve beraberliğimizi asla ve asla bırakmayacağız arkadaşlar. Fethiye insan yapısı ve Yörüklerin yaşadığı bölge itibari ile birbirine tutkun ve mayası iyi insanlardan oluşan bir bölge.  Bizler her ne olursa olsun ortak noktalarımızdan hep beraber bir araya gelebiliyoruz. O ortak noktalarda da hep beraber yürümek zorundayız. Tekrardan sayın kaymakamımıza, savcımıza, mülki amirlerimize ve siz değerli muhtarlarımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Önümüzde ki günlerde el-ele, kol-kola bölgemizde güzel hizmetlerde buluşmak üzere hepinize iyi günler diliyorum” diye konuştu.    
“MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”
Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Muhtarlar gününüzü tebrik ediyorum. Değerli arkadaşlar tabi muhtar kardeşlerim çalışma arkadaşlarımız biz bütün bir çalışma ömrümüzü muhtar kardeşlerimizle birlikte geçiriyoruz. Planlamaları beraber yapıyoruz. İşleri birlikte yapıyoruz. Çok önemli bir görev icra ediyorlar. Özellikle vatandaşın ilk müracaat yeri muhtarlarımız. Vatandaşın nabzını tutuyor muhtar arkadaşlarım. Ben muhtarlar gününüzü tebrik ediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Belediye başkanımızın ifade ettiği gibi gerçekten Fethiye’de uyumlu bir çalışma ortamı var. Bunu el birliği ile daha da iyiye çıkarmak ve bunu bozmamak en büyük temennimiz. Katılımlarından ötürü tüm muhtar kardeşlerime çok teşekkür ediyorum Organizasyon itibari ile belediyemize çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN