FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN İHRACAT EĞİTİMİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından gerçekleştirilen 'İhracatta Başarılı Pazarlama ve Satış Becerileri Eğitimi'nde, işletmelerin dış ticaret hedefleri, ihracatta başarı elde etmek için gerekli alt yapı imkânlarının incelenmesi ve durum analizi konuları işlendi. Eğitimde ayrıca Fethiye ve Seydikemer'den ihraç edilen ürünlerin pazar araştırması ile yeni pazar ve müşteri bulma tekniklerine uygulamalı olarak değinildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Likya Salonu’nda 11-12 Mart 2022 tarihlerinde toplam 8 saat süren eğitim, İhracat Danışmanı ve Yazar Hakan Akın tarafından verildi. İhracat yapan ve sektöre adım atmak isteyen 23 kişinin katıldığı eğitimin ilk gününde dış ticarette başarı elde etmek için gerekli alt yapı imkânlarının incelenmesi ve durum analizi konularında sunumlar yapıldı. Yoğun ilgiyle devam eden eğitimin ikinci gününde ise katılımcılar kendi bilgisayarını kullanarak ihracatta gerekli alt yapıların oluşturulması ve analiz konularında uygulamalar gerçekleştirdi. Özellikle Fethiye ve Seydikemer’den ihraç edilen ürünlerin pazar araştırmalarına ağırlık verilen eğitimde, yeni pazar ve müşteri bulma teknikleri uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Eğitimde ayrıca istihbarat kaynakları ve trademap kullanımı tüm detaylarıyla katılımcılarla paylaşıldı.

Başkan Çıralı, “Eğitim faaliyetlerine önem veriyoruz”

FTSO olarak ticarette en büyük hedeflerinin Fethiye ve Seydikemer’de üretilen ürün ve hizmetleri diğer ülkelere ihraç etmek olduğunu vurgulayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bu doğrultuda ihracat eğitimlerine büyük önem verdiklerini söyledi. Bölgedeki tüm ihracatçı firmalarla iş birliği halinde çalıştıklarını anlatan Başkan Çıralı, ihracatın sadece bölgenin değil, tüm ülkenin geleceğini doğrudan etkilediğini kaydetti. İçerik bakımından oldukça başarılı bir eğitimi geride bıraktıklarını aktaran Başkan Çıralı, “Eğitmenimiz Hakan Akın, AB projelerinde görev almış, dış ticaret konusunda 9 kitap yazmış bir isimdi. Üyelerimizin eğitime gösterdikleri ilgi de bizi ayrıca mutlu etti. Bu tarz eğitimleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Değerli bilgiler için eğitmenimize, katılımları nedeniyle de üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 
FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN İHRACAT EĞİTİMİFETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN İHRACAT EĞİTİMİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN