FETHİYE'Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen 'Çocuk Gözüyle Fethiye' fotoğraf yarışmasında dereceye giren küçük fotoğrafçılara ödülleri, Beşkaza Meydanı'ndaki törende verildi. Çektikleri fotoğraflarla ilkokul kategorisinde ilk 3'e giren Ekin Yücel, Eva Aylin Yeşil ve Eymen Kazancı ile ortaokul kategorisinde ilk 3'e giren Ekin Bağlıca, Sümeyra Berra Erol ve Kaan Çidem ödüllerine kavuştular.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl Kutlamaları nedeniyle Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler kapsamındaki ödül töreninde konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, dereceye giren çocukları tebrik etti. Yarışmaya katılarak Fethiye’nin tanıtımına katkı sağlayan tüm çocuklara teşekkür eden Osman Çıralı, “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ yarışmasını bölgemizin güzelliklerini bir de çocuklarımızın gözünden görmek amacıyla düzenledik. Farklı okullardan pek çok çocuk yarışmamıza katıldı. Yarışma kapsamında gelen tüm fotoğraflar, profesyonel isimlerin yer aldığı seçici kurul tarafından tek tek incelenerek değerlendirildi ve iki kategoride ilk üçe giren fotoğraflar belirlendi. Yarışmaya katılarak Fethiye’nin tanıtımına katkı sağladıkları tüm çocuklarımıza için teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” diye konuştu. 

Ödülleri bisiklet, scooter, paten oldu
Törende daha sonra FTSO’nun Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraflar arasından 5 kişilik seçici kurul tarafından perspektif, kadraj ve ışık kaynağının doğru kullanımı değerlendirmelerinden geçerek ilk ve ortaokul olmak üzere 2 ayrı kategoride ilk 3’e kalan fotoğrafların sahiplerine ödülleri verildi. İlkokul kategorisinde birinci olan Ekin Yücel’e bisikletini Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ortaokul kategorisinde birinci olan Ekin Bağlıca’ya bisikletini Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca verdi. İlkokul kategorisinde ikinci olan Eva Aylin Yeşil scooterını Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, ortaokul kategorisinde ikinci olan Sümeyra Berra Erol scooterını FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, ilkokul kategorisinde üçüncü olan Eymen Kazancı patenini FTSO Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve ortaokul kategorisinde üçüncü olan Kaan Çidem ise patenini FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran’ın elinden aldı. 

FTSO standında pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl Kutlamaları kapsamında Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen şenlikte, çocuklar gösterilerle eğlenirken,  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açılan stantta çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ikram edildi. 
Çocukların, VR gözlükle Babadağ’dan Ölüdeniz’e sanal yamaç paraşütü deneyimini de yaşadıkları stantta, çocuklara Fethiye’nin kültürel ve doğal güzelliklerinin fotoğraflarının yer aldığı kitap ayracı da hediye olarak verildi.

FETHİYE'Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILARFETHİYE'Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILARFETHİYE'Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILARFETHİYE'Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILARFETHİYE'Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILARFETHİYE'Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILAR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN