Fethiyespor - Ceyhanspor Maçı sonrası takımlardan FRT TV'ye değerlendirmeler

3.Lig 3.grupta 22 puanla şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Lacivert beyazlılara galibiyeti getiren Soner, Nurettin ve Ali Han golleri ile rakip takım Ceyhanspor'u yenerek taraftarlarını coşkuya boğdu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundular.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -

HAVA ŞARTLARI BİZİ ETKİLEDİ AMA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK
Hava şartlarına rağmen istedikleri sonucu aldıklarını belirten Fethiyespor oyuncusu Ali Han Tunçer, “Bizim için zor bir deplasmandı. Hava şartı ve maç saatinden dolayı. İlk defa bu kadar erken maça çıktık. Hava şartları da bizi etkiledi ama istediğimiz 3 puanı, 3 golle aldık. Bu deplasmanları kayıpsız geçmeyi amaçlıyorduk zaten. Çok şükür böyle de ilerliyor. Ligin ilk maçında ki kazadan sonra mağlubiyet yüzü görmedik. İnşallah böyle devam edeceğiz. Bu maçta da istediklerimizi sahaya pek yansıtamadık. Ama şampiyon olacaksak yeri geldiğinde kötü oynadığımızda da 3 puan almayı bileceğiz. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. İnşallah böyle devam edecek. Şampiyon olacağız” dedi.

BÖYLE BİR DÖNEMDE 3 PUAN ALMAK ÖNEMLİYDİ 
Böyle bir dönemde 3 puan almanın önemli olduğunun altını çizen Fethiyespor oyuncusu Nurettin Çakır, “Çok sıcak bir hava vardı aslında. Fethiye’de sıcak ama burası ekstra sıcaktı bugün. Ona rağmen 3 puanı 3 golle aldık. Belki saha içinde her zaman ki oyunumuzu oynayamadık ama böyle dönemde 3 puan almak daha önemliydi bizim için. Mutluyuz, bir sıkıntı yok. Sezon sonunda şampiyonluk hedefim var. Ondan sonra goller kaç olur, kaç atarız. Ama faydalı olduğumuz için çok seviniyoruz. Alihan da ben de her hafta bir şekilde gol atıyoruz. Takımımıza faydalı oluyoruz. Onlar da bizim açıklarımızı kapatıyorlar. Yeri geliyor bizim için koşuyorlar. Biz de onlara ön bölgede faydalı olmaya çalışıyoruz. İnşallah böyle devam edecek. Saha içinde ki saha dışında ki arkadaşlığımız, saha içinde birbirimize sarılışımız devam edecek” şeklinde konuştu.

2. DEVRE AĞIRLIĞIMIZI KOYMAYI BİLDİK
Maçı daha erken koparma şanslarının olduğunu ama 2.devrede ağırlıklarını koyduklarına değinen Fethiyespor oyuncusu Soner Birinci, “Çok sıcak bir havada oynadık. Daha erken koparabilirdik maçı. Çok iyi başladık ama bir bölüm kopukluğumuz oldu. Ama 2. Devre ağırlığımızı koymayı bildik. Güzel bir skorla lider geldik lider dönüyoruz Allahın izniyle. Üstüne koya koya, maç maç düşünerek, adım adım şampiyonluğa yürüyeceğiz. Hedefimiz bu yönde. Ben daha önce bu bölgeler de futbol oynadım. İklim şartları zorlayabiliyor yani. Dönem dönem insanları saha içinde erken yorabiliyor. Onu yaşadık. Sonra zaten süre ilerledikçe açıldık.  Ben buna bağlıyorum yoksa başka bir sıkıntımız yoktu” ifadelerini kullandı.

SONUCU TAHMİN EDİYORDUK
Maçın bu şekilde sonuçlanacağını tahmin ettiklerini belirten Fethiyespor oyuncusu Serhan Yılmaz, “Maçın böyle olacağını tahmin ediyorduk zaten hocamız bir haftadır bizi buna hazırladı. Maça da çok iyi başladık. Ondan sonra hava şartları, rakip takımın oyundan kopmaması biraz Farkı geciktirdi ama kazandık. Mutluyuz, bu haftayı da geçtik.  Fethiye’ye gidip 2. Maça hazırlanacağız” dedi. 

MAÇI İSTEDİĞİMİZ GİBİ BİTİRDİK
Kopmalara rağmen istedikleri sonucu aldıklarının altını çizen Selahattin Dinçel, “Maça iyi başladık. Erken gol bulduk fakat rehavete kapıldık diye düşünüyorum. İstediğimiz konsantre sahada yok gibiydi. Pozisyonlara giriyoruz ama değerlendiremiyoruz. Basit şekilde sonuçlandıramıyoruz. 2. Yarı biraz daha ciddi başladık. 2. Ve 3. Golü vurduk. Maçı istediğimiz gibi bitirdik. Her maç önemli ama deplasmanda alınan 3 puan gerçekten çok daha büyük önem arz ediyor. Şu anda Ceyhan maçını bitirdik. Önümüzde ki hafta iç sahada oynayacağımız Tepecik maçına hazırlanacağız. İnşallah iç sahada 12. Adamla tekrar bütünleşeceğiz. Fethiyespor 12. Adamla güçlü, büyük taraftarı ve apaçilerle güçlü. İnşallah haftaya Apaçilerle Büyükçekmece Tepecik maçını da geçirecek” şeklinde konuştu.


TAKIMIN İÇERİSİNDEKİ ŞARTLARI KİMSE BİLMİYOR
2 günlük bir çalışma ile antrenmana çıktıklarına değinen Ceyhanspor oyuncusu Zekeriya Çakırca, “90 dakikayı değerlendirirsek lider bir takıma karşı oynadık. Arkadaşlarım gerçekten ellerinden geleni yaptı. Skor 3-0 olabilir ama skordan önce, maçtan önce ve sahadan önce konuşulması gereken çok şey var. Bazı taraftarlarımız biliyordur bilmeyenlerde vardır. Skora aldanıp bizi yargılamasılar. Buraya da taraftarlarımız geliyor ve bize demedikleri laf kalmıyor ama biz hepsini bir şekilde görmezden gelmeye çalışıyoruz. Lütfen onlarda bizleri düşünsünler. Takımın içerisindeki şartları kimse bilmiyor. Takımın içerisinde neler olduğunu kimse bilmiyor. Çoğu taraftara sorsan bu takım 4 tane yönetim değiştirdi bunu kimse bilmiyor mesela… Bu takımda hep tesistekiler, oyuncular, çalışanlar kim ne yapıyor kimse bilmiyor. Bizi yargılamadan önce başka şeyleri yargılasınlar. Bizi yargılamasınlar. Takımdaki kırılmaların sebepleri söyledim. Birinci gole kadar takım belki direnç gösterebiliriz havasındaydı. Söylemesi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama söyleyeceğim biz iki günlük antrenmanla buraya çıktık. Maddi sıkıntıları kimisi biliyor kimisi bilmiyor. Büyük maddi sıkıntılar içerisindeyiz zaten. Takım gol yedikten sonra ister istemez kırılganlıklar oluyor. Çoğu maçı kendimiz için oynuyoruz. Zaten bütün maçları kendimiz için oynuyoruz. Ne bir destekçimiz var ne de bize sahip çıkan var. Yani durum ortada. Tesise gelip durumu görseler insanlar bize acıcak bu durumdayız. Belki bu şekilde konuşmam yanlış olabilir ama en azından insanlar bizim neyle mücadele ettiğimizi bilsinler. Takımda genç oyuncular var herkes kendini göstermek istiyor. Gol yedikten sonra belki gol atabilirdik rakibimiz biraz bizi hafife aldı. Belki gol atabilirdik ama atamadık. İkiyi yedikten sonra zaten iyice direnç kırıldı” dedi.

ELİMİZEDEN GELENİN FAZLASINI YAPTIK 
Maç esnasında rakip takıma karşı ellerinden geleni yaptıklarını belirten Ceyhanspor oyuncusu Muhammet Sahin, “Ben öncelikle maç hakkında konuşmak istiyorum. Lider takıma karşı oynadık takım arkadaşlarım elinden gelenin fazlasını yaptığını düşünüyorum. Mücadele konusunda herkes fazlasını verdi ilk golü yiyene kadar biraz tempomuz düşüktük ilk golden sonra oyuna üstünlüğümüzü koyduk her hafta bu takım lidermiş gibi oynuyor bir şeyler yapmaya çalışıyor ama eksik bir şeyler var bunu göz önünde bulundurmuyor kimse takım içinde kimsenin kimseye karşı bir sıkıntısı bir problemi yok. Saha dışında birkaç problem var ama bunlar açık açık söylenmiyor bunlara el atılması gerekiyor yardım edilmesi gerekiyor Ceyhan halkı bilen var bilmeyen var biz burayı seviyoruz, halkı seviyoruz bize çok yardımcı olan insanlar var bizi bilmeyenler var bazen küfüre maruz kalıyoruz. Ama kimse bilmiyor bizim ne zorluklar çektiğimizi biz buraya dün ter idmanına çıktık. Ondan öncede bir idmanımız oldu iki idmanla çıktık iki idmana rağmen herkes mücadelesini ortaya koymaya çalışıyor. Sırf takım ligde kalsın diye zorluklarımız var bunu göz önünde bulundursun herkes tekrardan.  Fethiyespor’u tebrik ediyorum. Taraftarlarımız yanımızda olmaya çalışsınlar tekrar söylüyorum bilmedikleri çok şey var yanımızda olup bize destek versinler inanın bu takım çok iyi kadro ve ekibe sahip, geleceği parlak oyuncular var. Benim gibi genç topçular var elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kendimiz için Ceyhanspor için hatta kendimizle beraber Ceyhanspor’u yukarı taşımak istiyoruz. Taraftarlarımız bilip bilmediği çok şey var bunları bilsin ve yanımızda olsunlar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN