FTSO ÇALIŞANLARI RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ ALDI

Üyelerine kaliteli hizmet verebilmek için her geçen gün kendisini geliştiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışanları risk yönetimini eğitimi aldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarının katılımı ile 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü çevrimiçi olarak gerçekleşen "Risk Yönetimi" eğitimine 15 Oda çalışanı katıldı. Türkiye Kalite Derneği (KALDER) eğitmeni Berker Telek tarafından verilen ve toplam 5 saat süren eğitimde risk tanımı, riski algılama, risk yönetim süreci konuları ele alındı. FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’nun da katıldığı eğitimde Oda süreçlerinde karşılaşılabilecek kurumsal riskler ve risk yönetiminde dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde duruldu.

Stratejik plan hedeflerine ulaşılmasında karşılaşılacak tüm durumlar için risk tanımlanması yapılmasının önemine değinen Eğitmen Berker Telek, risklerin problem veya kural ihlali ile karıştırılmaması gerektiğine dikkat çekerek, risk tanımı yapıldıktan sonra önceliklendirme ve uygulamaya ilişkin detayları örneklerle anlattı. Eğitimde ayrıca, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemindeki risklerinin tanımlanması ve risklerin puanlanması ile ilgili uygulamalı anlatımlar yapıldı. Odanın Kalite Yönetim Sistemi kapsamında oluşturulan risklerin ve iyileştirmelerin de değerlendirildiği eğitimde çalışanların konuyla ilgili sorularını da cevaplandırıldı. Eğitime katılan 15 çalışana KALDER tarafından sertifika verildi. FTSO ÇALIŞANLARI RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ ALDIFTSO ÇALIŞANLARI RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ ALDI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN