FTSO'nun e-ticaret bilgilendirme seminerine yoğun ilgi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri ve e-ticaret girişimcilerine yönelik Trendyol Bölge Temsilcisi Yetkin Görkem Altıntaş tarafından verilen e-ticaret bilgilendirme semineri düzenledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -

FTSO Likya Salonu’nda 12 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını yapan FTSO Genel Sekreter Ezgi Kullukçu, dijital mecraların günümüz ticari hayatındaki öneminin giderek arttığına dikkat çekerek, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak e-ticaret platformlarını FTSO üyeleri ve girişimcilerle buluşturmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. 
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve girişimcilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, Trendyol Bölge Satış Yöneticisi Yetkin Görkem Altıntaş, Trendyol e-ticaret platformunda mağaza açma koşulları, görünürlük kazanma yolları, mağazaya ziyaretçi çekme yöntemleri ile Trendyol’un sunduğu avantajlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Seminerde, kadın girişimciler ile kadın kooperatiflerine verilen üyelik fırsatlarının detaylarını aktaran Yetkin Görkem Altıntaş, katılımcıların platforma katılım şartları, iade koşulları, güvenlik hususları, sitede hesabı bulunan işletmelerin algoritma açısından öne çıkmak için yapmaları gerekenler, Trendyol destek hatları ve müşteri yorumlarının önemi hakkındaki sorularını da cevaplandırdı.
Kadın girişimcilere özel fırsatlar
E-Ticaret seminerini değerlendiren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, yoğun katılımın olduğu seminerin verimli geçtiğini kaydederek şunları söyledi: 
“FTSO olarak, üyelerimizin ticari kapasitelerini arttırıcı çalışmalar yaparak, Fethiye’de sürdürülebilir iş yaşamı ve girişimcilik ortamı oluşturmak en önemli hedefimiz. Günümüzde e-ticaret platformları üzerinden yapılan satışlar, firmaların geniş kitlelere ulaşmasında en etkin yöntem. Özellikle kadın girişimcilerimiz, küçük girişimciler bu platformlar aracılığıyla geniş kitlelere ulaşarak, ticaret ağlarını genişletiyorlar. E-ticaret platformları da kendi portföylerini genişletmek amacıyla ve kurumsal stratejileri çerçevesinde kadın girişimcilere ya da yöresel ürün üreticilerine çeşitli fırsatlar sunuyorlar. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Antalya Yöresel Ürünler Fuarı’nda bir araya geldiğimiz Trendyol yetkililerini Odamıza davet ederek, faaliyetlerini ve sundukları avantajları üyelerimizle paylaşmalarını istedik. Katılımcıların sorularının da cevap bulduğu verimli bir seminer oldu. E-ticaretin gelişmesine yönelik faaliyetlerimiz devam edecek” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN