FUAT YILMAZ'DAN FETHİYE'DE HEM DİZİ HEM DE SİNEMA FİLMİ

Son Olarak Canım Dayım Filmi ile yurt içi ve yurtdışında büyük başarı toplayan Yapımcı ve Yönetmen Fuat Yılmaz, yeni projeleri için gün sayıyor!

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

7.Filmi ‘Bana Beni Anlat'ın çekimlerine Fethiye'de başlayacak olan Yılmaz, ayrıca eylül ayında ulusal bir kanal için  "Aşk iksiri" isimli birde romantik komedi dizisine start verecek. 
DAHA ÖNCE FETHİYEDE 2 FİLM ÇEKMİŞTİ
Genç Yönetmen Fuat Yılmaz Daha önce Fethiye’de ‘Ezan’ ve ‘Musallat’ isimli iki film çekmiş ve bölgenin tanıtımına oldukça katkı sağlamıştı. Konuyla ilgili konuşan yapımcı ve yönetmen Fuat Yılmaz; ‘’Fethiye benim ikinci memleketim. Fethiye halkını ve Fethiye’yi çok seviyorum. Birbirinden güzel projelerle tekrar geri döndüğümüz için çok heyecanlı ve mutluyum. Filmimizin Haziran ayı içerisinde hazırlıklarına başlayıp en kısa sürede start vermeyi planlıyoruz. Akabinde Hemen ardından ‘Aşk iksiri’ dizisine başlayacağız’’ dedi.FUAT YILMAZ'DAN FETHİYE'DE HEM DİZİ HEM DE SİNEMA FİLMİFUAT YILMAZ'DAN FETHİYE'DE HEM DİZİ HEM DE SİNEMA FİLMİFUAT YILMAZ'DAN FETHİYE'DE HEM DİZİ HEM DE SİNEMA FİLMİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN