GENÇLER JUDO MAÇLARI YAPTI

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Judo eğitimi kapsamında genç sporcular gençlik haftası dolayısıyla önce ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda kendi aralarında hazırlık karşılaşmaları yaptı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de Gençlik Haftası Spor Şenliği kapsamında geçtiğimiz günlerde futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenmişti. Bu hafta da eğitimine devam eden judo öğrencileri, Gençlik Haftası’na özel kendi aralarında müsabakalara hazırlık amacıyla maçlar yaptı. Keyifle geçen antrenmanın ardından Judo Eğitmeni Yeliz Çatak, açıklamalarda bulundu.


19 MAYIS’TA ÖZER OLGUN KÜLTÜR MERKEZİNDEYİZ
Eğitmen Yeliz Çatak yaptığı açıklamada,“ Bu hafta bizim haftamız. Gençlik ve Spor Bayramı. Çocuklarımızla bugün güzel bir turnuva yapacağız. Bir önceki grubumuzla da güzel bir antrenman yaptık. Bu haftayı güzel antrenmanlarla, maçlarla ve 19 Mayıs’ta gösterilerle geçireceğiz. 19 Mayıs 2022’de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde olacağız. Tüm Fethiye halkını bekliyoruz. Judo, karate ve güreş gösterileriyle harika bir 19 Mayıs geçireceğiz’’ ifadelerini kullandı.
GENÇLER JUDO MAÇLARI YAPTIGENÇLER JUDO MAÇLARI YAPTIGENÇLER JUDO MAÇLARI YAPTIGENÇLER JUDO MAÇLARI YAPTI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN