GIDA VE SU SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARINA HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik 'Hijyen Eğitimi' düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Likya Salonu’nda 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen hijyen eğitimine FTSO üyesi işletmelerde çalışanlardan oluşan toplam 27 kişi katıldı. İş yerlerinde uyulması gereken hijyen kurallarının kapsamlı şekilde anlatıldığı eğitim, Fethiye Halk Eğitim Merkezi eğitmeni Emine Hüküm tarafından verildi.

‘Hijyen Eğitimi Yönetmeliği’ kapsamındaki iş yerlerinde çalışanların alması zorunlu eğitim, gelen talepler doğrultusunda FTSO tarafından düzenli olarak veriliyor. Yönetmelik, gıda üretimi yapan ve perakende iş yerleri, insani tüketim amaçlı su ile doğal mineralli su üretimini yapan iş yerleri, kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme ve pirsing yapılan yerler, masaj ve güzellik salonları ve benzeri yerler ile otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi yerlerde çalışanların eğitim almasını zorunlu kılıyor. GIDA VE SU SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARINA HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN