Gökcan, 'Selden etkilenen roman vatandaşlarımızın yanındayız'

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ortaca'da selden zarar gören Roman vatandaşları ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Milletvekili Gökcan; Ortaca’da  yaşanan sel nedeniyle Yerbelen Mahallesi’nde yaşadıkları çadırlar kullanılamaz hale gelen Roman vatandaşları Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ak Parti  Ortaca Kadın Kolları Başkanı Emel Atabey,  Kızılay Ortaca Temsilcisi Ayşe Çapar ve Yerbelen Muhtarı Hüseyin Gün ile birlikte ziyaret ettiklerini belirterek, “Sel nedeniyle mağdur olan 7 Roman aileye sıkıntılarına Devlet/Millet İşbirliğiyle çözüm bulacağımızı ifade ettik” dedi. 
“ÇADIRLARIN  YERİNE KONTEYNIRLARA YERLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATACAĞIZ”
Gökcan selden zarar gören roman vatandaşların çadır yerine konteynerlerde kalmaları için çalışma başlattıklarını belirterek “Muğla Valimiz Orhan Tavlı ile görüşerek Roman vatandaşlarımızın çadır yerine konteynerlerde kalması için bir çalışma başlatılması konusunda mutabık kaldık. Yaşanan sel sonrasında otelde misafir edilen Roman vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgileri hepimizi duygulandırdı.  Muğla’mızda selden zarar gören kıymetli hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum” dedi.

“CHP’Lİ BELEDİYELER YİNE YOKTU”

Yağışlar sonrası, devletin deyakkuza geçtiğini ifade eden Milletvekili Yelda Erol Gökcan “İlgili tüm birimlerimiz hemşerilerimizin yardımına koştu. Ama CHP’li Belediyeler yine yoktu.  Yine, onlarca ev sular artında kaldı, sokak hayvanları sel sularında boğularak öldü.  Bazı yolların asfaltları ve kaldırım taşları yerinden söküldü.  Yollar kapandı.Hemşerilerimiz merak etmesin.    Yaralarınızı sarıyoruz.  AK Parti İktidarı olarak sizin yanınızdayız. Muğla’mızda yaşayan tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN