Asayiş

Asayiş Haberleri

Kaza ucuz atlatıldı

Yatağan Yeni Mahalle İnönü Bulvarı üzerinde meydana gelen kaza da araç ile kamyon çarpıştı. 2 kişi kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Az ceza almanın yollarını araştırmış

Fethiye’de eşi tarafından öldürülen 2 çocuk annesi Selvan Acar cinayetine ilişkin soruşturma tamamlanırken, katil koca Tanju Acar için hazırlanan iddianamede ağırlaştırılmış müebbet istendi. Fethiye Ağır Ceza mahkemesi tarafından iddianame kabul edilirken, cinayet sanığı koca Tanju Acar hakkında ‘eşi tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan dava açıldı. Sanık Acar’ın cinayet öncesinde yaptığı akıllara durgunluk veren ‘az ceza nasıl alırım planları’ da iddianamede yer aldı.

Narkotik ekipleri zehir tacirlerine geçit vermiyor 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaklaşan turizm sezonu öncesi çalışmalarını sıklaştırdı. Fethiye şehir girişinde yapılan kontroller esnasında Ö.K (40) isimli şahsın üzerinde 1 kilo esrar maddesi ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli Adliye’ye sevk edildi. 

Baba ve oğlunu av tüfeğiyle öldüren firari katil teslim oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, 8 Nisan’da Erol Atmaca ile oğlu Emre Yiğit Atmaca'yı av tüfeğiyle vurarak öldüren ve ardından firar eden Menduh Demir’in, 1 hafta ormanda saklandığı öğrenildi. Çemberin daraldığını bilen katil, açlığa ve susuzluğa da dayanamayarak ormanlık alandan çıkıp, şehir içinde devriye gezen polis ekiplerine teslim oldu.

Sahur vakti uyuşturucu operasyonu

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince sabaha karşı yapılan operasyonda 1 şahıs 16 paket şeklinde hazırlanmış metamfetamin ve hint keneviri tohumu ile yakalandı.

Cansu Kaya davasında ceza yağdı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 14 Haziran 2015’te kaybolan ve 2 gün sonra Dalyan Kanalı’nda cesedi bulunan Cansu Kaya’nın ölümü ile ilgili davada sanıklara verilen ceza Yargıtay tarafından bozulurken, iki sanığın tekrar Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılanması sonucunda ceza yağdı. Duruşma esnasında Fethiye Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği, Fethiye Kadın Platformu, Kibele Kadın Platformu ile CHP Fethiye Kadın Kolları üyeleri Adliye binası dışında Cansu Kaya fotoğrafları ile kararı merakla beklediler. 

Ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu

Seydikemer’in Dodurga Mahallesi’nin Seki mevkii’ndeki ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Çıkış nedeni belirlenemeyen yangında yaklaşık 5 dönüm çalılık alan tamamen kül oldu.

İtfaiyenin çabasıyla yangın diğer dairelere sıçramadan güçlükle söndürüldü

Fethiye’de bugün bilinmeyen nedenle çıkan yangında 2 daire tamamen kül oldu. İtfaiyenin çabasıyla yangın diğer dairelere sıçramadan güçlükle söndürüldü. 

Polis 120 bin TL para cezası kesti

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda Karaçulha Mahallesi’nde bir adreste bazı şahısların Covid-19 tedbirlerini yok sayarak toplanıp kumar amaçlı horoz dövüştürdükleri öğrenildi. Gece saatlerinde polis ekiplerince yapılan baskında 20 şahıs yakalanarak işlem yapıldı.

İki kişiyi öldüren katil zanlısı hala bulunamadı

Muğla’nın Menteşe İlçesi Zeytinköy Mahallesi’nde iki kişiyi öldüren katil zanlısı hala bulunamadı.

Başsavcı Yağcı'dan baba ve oğlunun ölümüne ilişkin açıklama

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Menteşe Zeytinköy Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen, baba ve oğlunun ölümü ile sonuçlanan cinayete yönelik açıklama yaptı. 

Menteşe'de cinayet: baba ve oğlunu öldürüp kaçtı

Muğla'nın Menteşe İlçesi Zeytinköy Mahallesi’nde iki komşu arasında çıkan kavga kanlı bitti. Baba ve oğlu hayatını kaybetti. 

Muğla Valiliği önünde kendine bıçakla zarar verdi

Muğla'nın Menteşe İlçesinde bir vatandaş işsiz olduğunu söyleyerek Muğla Valiliği önünde kendisine bıçakla zarar verdi. 

Ula’da tefecilere yönelik 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi

Muğla’nın Ula ilçesinde tefecilere yönelik 3 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda silah, senet ve 122 bin 625 TL nakit para ele geçirildi.

Tanıklar konuştu; Sanık çok sakindi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaklaşık 2,5 yıl önce Kelebekler Vadisi manzarasını izlerken kayalıklardan düşerek yaşamını yitiren 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'ı (32), 400 bin TL'lik ferdi kaza sigortası ücretini alabilmek için iterek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal’ın; Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmasına devam edildi. 

Dalaman’da bir kadın tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde bir kadının tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. 

JASAT’tan hırsızlara geçit yok 

Fethiye’nin Ovacık Mahallesi’nde çeşitli konut ve iş yerlerinden elektronik eşya, hurda malzemesi ve motosiklet çaldığı tespit edilen şüpheliler, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.

Yargıtay bozmuştu, savcı sanıklar için müebbet hapis istedi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 14 Haziran 2015’te kaybolan ve 2 gün sonra Dalyan Kanalı’nda cesedi bulunan Cansu Kaya’nın ölümü ile ilgili davada sanıklara verilen ceza Yargıtay tarafından bozulurken, iki sanığın yargılanmasına devam edildi. Bugünkü duruşmada karar beklenirken, sanık avukatlarının mazeret göndermeleri nedeniyle duruşma, 12 Nisan tarihine ertelendi. 

Birbirlerini suçladılar 

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve ailesinin Fethiye Balık Pazarı önünde meydana gelen olayın duruşması, Fethiye 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti. Başkan Çetin ve ailesinin suçladığı polisler ve vatandaşların da yargılandığı davada; olay günü görevli polis memurları da Çetin ve ailesinden şikayetçi olmuştu. Günün duruşmasında Başkan Ali Çetin’in avukat oğlu Evrim Çetin’in yanı sıra polis memurları ve tanıklar dinlendi. 

Toplam 1711 haber.