Asayiş

Asayiş Haberleri

Fethiye’de Roma dönemine ait 12 tarihi eser ele geçirildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 12 parça Roma Dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi eser ele geçirildi.

Horoz dövüştüren 6 kişiye 27 bin 380 lira para cezası

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, polis ekiplerince horoz dövüşü yapanlara yönelik düzenlenen baskında kumar oynayan ve oynatan 6 kişiye 27 bin 380 lira idari para cezası uygulandı.

Soruşturma sonucunda 1 tutuklama

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne yönelik yürütülmekte olan rüşvet, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik operasyonu kapsamında 2 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı. Yapılan soruşturma sonucunda Orman Muhafaza Memuru Y.T’nin tutuklandığı öğrenildi.

2 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne yönelik yürütülmekte olan rüşvet, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik operasyonu kapsamında 2 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı.

Emniyetten hırsızlara geçit yok

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından ilçemizde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve hırsızlık olaylarına karışan şüphelilerin tespiti ile yakalanmasına ayrıca adli mercilere çıkartılması amacıyla yapılan titiz ve özverili çalışmalar neticesinde farklı suçlardan 36 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden ikinci dalga operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne yönelik yürütülmekte olan rüşvet, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik operasyonunda ikinci dalga operasyonda 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Köyceğiz’de polisten kaçan kumar şüphelileri damda yakalandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal kumarhaneye dönüştürülen evde kumar oynayan 6 kişiye 28 bin 716 TL ceza kesildi.

Seydikemer’de feci kaza:2 ölü 3 yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin çarpışmasıyla hurdaya dönen otomobillerde 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Sahte alkol görme kaybı yaşattı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sahte alkol satın alarak içen şahıs görme kaybı yaşayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Sağlık ekipleri, bu şahsa yardıma koşarken Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri de sahte alkolü sattığı iddia edilen şahsı yakalayıp gözaltına aldı. Sahte alkol nedeniyle görme kaybı yaşayan ve hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Seydikemer’de kaza: 1 ölü 1 yaralı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralanırken bir kişide hayatını kaybetti.

Köyceğiz’de 2020'de 51 operasyon

Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği Ekiplerince 2020 yılı içerisinde çeşitli suçlara yönelik yapılan operasyonlarda geçen yıl 51 operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sonucu, 360 kişiye işlem yapılırken,  82 kişide çeşitli suçlardan tutuklandı.

JAK ve AKUT'tan kurtarma operasyonu

Fethiye'de Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ile Arama Kurtarma (AKUT) ekibi, ortak bir operasyonla patika yolunda mahsur kalan İsviçreli turisti kurtardı. Yaklaşık 2 saat süren operasyon sonunda İsviçreli turist, arama kurtarma ekiplerine teşekkür etti.

Şehit polis Özcan Turan toprağa verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde önceki gün görevi başında rahatsızlanarak solunum yetmezliği sonucunda yaşamını yitiren 24 yıllık polis memuru Özcan Turan, Giresun’da toprağa verildi. 

Fethiye’de sahte içki 2 can aldı

Fethiye’de yılbaşı akşamı içtikleri sahte içkiden sonra rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan 2 arkadaş yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi.

Fethiye'de görevi başında rahatsızlanan polis memuru Özcan Turan yaşamını yitirdi

Muğla’nın Fethiye İlçesinde görevi başında rahatsızlanan polis memuru Özcan Turan, yaşamını yitirdi. Polis memuru Turan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu, öğrenildi.

Pınar Gültekin’in adli tıp raporu vahşeti ortaya koydu

Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’nın akıl sağlığı yerinde ve ceza ehliyetinin tam olduğuna dair rapor verildi. Ayrıca adli tıp raporunda Pınar’ın cesedinin tamamının yandığı ve bu nedenle ölüm zamanı ve sebebi belli olmadığı, yaşarken diri diri yakılmış olabileceği belirtildi. Öte yandan Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili katil Cemal Metin Avcı ile kardeşi Mertcan Avcı'nın yargılanmasına bugün devam edilecek.

Ormanlık alanda zehirli kemikler bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çobanlık yapan bir kişi, ormanlık alana atılan zehirli kemikler nedeniyle bir köpeğinin zehirlendiğini, diğerinin ise kayıp olduğunu iddia etti.

Tır devrildi, sürücüsü yaşamını yitirdi!

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yılın ilk ölümlü trafik kazasında devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybederken, yolcu olarak bulunan 1 kişide yaralandı. Bölge Trafik ve Jandarma ekipleri kaza yerinde, olası yeni bir kazayı önlemek için Seydikemer, Antalya karayolunda güvenlik önlemi aldılar. F

Muğla'da 2020 yılında 354 şüpheli tutuklandı

Muğla'da düzenlenen operasyonlarda yakalanan şahısların 354’ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, 2020 yılında Muğla il genelinde 2 bin 353 operasyon yapıldı.

Toplam 1709 haber.